Alga Kombu 100g

3021

Nou producte

ORIGEN: GALICIA. PRODUCTOR: ALGAMAR
PREPARACIÓ:
Netejar si hi ha restes de petxines.
Enfornar prèviament 5 minuts a 200 º C sense remullar, o passar per la paella ben calenta. Per sopes, verdures, guisats, truites, empanades ...
O[...]

Més detalls

4,64 € amb impostos

Més informació

ORIGEN: GALICIA. PRODUCTOR: ALGAMAR
PREPARACIÓ:
Netejar si hi ha restes de petxines.
Enfornar prèviament 5 minuts a 200 º C sense remullar, o passar per la paella ben calenta. Per sopes, verdures, guisats, truites, empanades ...
O bé 20 minuts en olla a pressió.
O en aigua bullint 1 hora, al costat de les llegums (llenties, cigrons, etc ...)
Alga atlàntica silvestre. Viu en aigües profundes i pot mesurar fins a 2 m. De consistència carnosa, és molt rica en minerals, aminoàcids essencials i fibra.

De grans dimensions i color marró, viu a una profunditat mitjana de 12 m. Especialment rica en àcid algínic, de consistència carnosa, s'usa a la cuina per donar sabor o com una verdura més. El seu àcid glutàmic estova els llegums. Produeix un efecte saciant i és rica en minerals, especialment calci i magnesi.

arietat Alga: Kombu
Alga Kombu Laminaria, alga atlàntica silvestre que viu en aigües profundes i pot mesurar fins a 2 m.

Posseeix una consistència carnosa, és de color marró i se sol usar a la cuina per donar sabor o com una verdura més.

Bossa de 100 grams, igual a 10 racions.
Molt rica en minerals (sobretot en calci i magnesi), aminoàcids essencials i fibra.
Especialment rica en àcid algínic.
El seu àcid glutàmic estova els llegums
preparació:

Enfornar prèviament 5 minuts a 200 º C sense remullar, o passar per la paella ben calenta. Per sopes, verdures, guisats, truites de ceba ...
O bé 20 minuts en olla a pressió.
O en aigua bullint 1 hora, al costat de les llegums (llenties, cigrons, etc ...)
Producte certificat d'alimentació ecològica.

Recepta suggerida:

CIGRONS AMB ALGUES WAKAME I KOMBU
Cigrons amb algues wakame i kombu Ingredients per a 4 persones:

500 g. de cigrons (en remull mínim 12 hores)
1 fulla d'alga Wakame (tallada a tires)
1 fulla d'alga Kombu (tallada a tires)
1 col (tallada en juliana)
1 cap d'alls
1 cullereta de curri
1 cullereta de comí en pols
1 cullereta de pebre vermell
unes tires de pebrots del piquillo (rostits)
oli d'oliva
- Preparació:
Torrar primer en el forn o la paella la Kombu seca durant 5 minuts, fins que ens quedi cruixent.
A continuació en una olla amb abundant aigua tèbia amb una mica de comí (sense sal), posarem l'alga Kombu i els cigrons i courem a foc mitjà fins que aquests estiguin tous. Uns 45 minuts solen ser suficients. Un cop cuits, afegirem la sal i cinc minuts més tard ja els podem escórrer i reservar.
Mentre es couen els cigrons amb la Kombu, prepararem la col de la següent manera:
En una cassola de fang banyada en oli d'oliva daurarem els alls, al costat d'un pessic de curri, comí en pols i pebre vermell. Afegir les algues Wakame i la col, que courem tapada al costat de les espècies, a foc mínim uns 10 minuts.
Quan comenci a estar al dente, posem sal i continuem 5 minuts més. És el moment d'afegir els cigrons amb Kombu, barrejant durant uns minuts perquè s'incorpori l'aroma de les espècies a la llegum. Servir calent, decorat amb unes tires de pebrot del piquillo.
Les algues i les espècies afavoreixen la digestió d'aquest plat fort.
0 0    

No hi ha productes

Per a determinar Lliurament
0,00 € Impost
0,00 € Total

Els preus són amb impostos inclosos

Ho compro

S'ha afegit el producte al vostre carret de la compra
Quantitat
Total
Hi ha 0 articles al vostre carret. Hi ha 1 article al vostre carret.
Total productes (amb impostos)
Total lliurament (amb impostos) Per a determinar
Impost 0,00 €
Total (amb impostos)
Seguir comprant Tramitar comanda