INFORMACIÓ: La farina d'espelta blanca biològica no és apta per a persones amb malaltia celíaca, ja que l'espelta és un cereal amb gluten. Així i tot, per als no celíacs és un bon cereal que conserva gairebé totes les seves propietats, ja que tan so[...]
DESRIPCIÓ: Ampolla termo. Acer inoxidable. CAPACITAT: 500 ml. Subministrada en caixa. PRODUCTOR: BionaticsSpain [...]
INGREDIENTS: gluten de blat, salsa de soja, soja, alga nigari, aigua, ceba, herbes provençals, sal i midó de panísAL·LÈRGENS: gluten, soja i derivatsÚS: escalfar a la paella, al forn o al microones i servir. Producte artesà.<[...]
PRODUCTOR/DISTRIBUIDOR: QUEVIURE, MONTSOY ORIGEN: VILADRAUIngredient principal: CivadaIntoleràncies: Sense Sucres afegits, Sense LactosaFormat: LíquidPack 4 litres de beguda Civada Monsoy, elaborada amb la[...]