No hi ha productes
Els preus són amb impostos inclosos
Llet d’ovella pasteuritzada, de producció ecològica i amb ferments làcticsProductor: Mas Marcè (Peralada)[...]
Llet d’ovella pasteuritzada, procedent d’agricultura ecològica i quall “agar-agar”Productor: Mas Marcè (Peralada)[...]
Llet d’ovella pasteuritzada, procedent d’agricultura ecològica i quall “agar-agar”Productor: Mas Marcè (Peralada)[...]
Llet d’ovella pasteuritzada, de producció ecològica i amb ferments làcticsProductor: Mas Marcè (Peralada)[...]
Llet pasteuritzada amb llet d'ovella desnatada, de producció ecològica i ferments làcticsProductor: Mas Marcè (Peralada)[...]
Aquest formatge al vi es guarda durant una setmana en uns diposits amb vi de l'Empordà (llet crua d'ovella). És un formatge tendreProductor: Mas Marcè (Peralada)[...]
És un formatge de pastor el·laborat amb llet ecològica d’ovella Lacoune (llet crua del propi ramat). Formatge tendre d’ovella, madurat 1 mes en càmara, maduració en càmara a 90º d’humitat i 14º o 15º de temperatura. Formatge tipus extra-gras
És un formatge de pastor el·laborat amb llet ecològica d’ovella Lacoune (llet crua del propi ramat). Formatge madurat entre 3 i 6 mesos, maduració en càmara a 90º d’humitat i 14 ó 15 graus de temperatura. Formatge tipus extra-grasProducto[...]