Hot Deals
Alga Nori Flocs 100g
search
  • Alga Nori Flocs 100g

Alga Nori Flocs 100g


3045
Disponible 5 Articles

11,79 €

ORIGEN: GALICIA PRODUCTOR: ALGAMAR
PREPARACIÓ:
-Cruda :: Remullar 20 min i afegir a amanides
-Tostada: Sense remullar, torrar 2 min al forn o passar per la paella ben calenta. Escampar sobre el plat d'amanida, sopa, arròs, cuscús, verdures, etc.
--bullida O al vapor: 15 min amb patates, arròs o verdures.
-Rehogada: En truites, croquetes, pasta, ous, verdures, pèsols, cigrons ...
-Al Forn: Acompanyant farcits i gratinats, canelons, lasanya ...

100 g = Acompanyament per a 20 racions
És una alga de mida petita i molts plecs. A Àsia es cultiva i s'elabora mòlta en forma de làmines premsades. A Galícia es troba silvestre a la baixamar i es mol posteriorment en forma de flocs. Té un sabor intens i pot usar-se crua o lleugerament torrada per esm[...]


Unitats

Més informació

ORIGEN: GALICIA PRODUCTOR: ALGAMAR
PREPARACIÓ:
-Cruda :: Remullar 20 min i afegir a amanides
-Tostada: Sense remullar, torrar 2 min al forn o passar per la paella ben calenta. Escampar sobre el plat d'amanida, sopa, arròs, cuscús, verdures, etc.
--bullida O al vapor: 15 min amb patates, arròs o verdures.
-Rehogada: En truites, croquetes, pasta, ous, verdures, pèsols, cigrons ...
-Al Forn: Acompanyant farcits i gratinats, canelons, lasanya ...

100 g = Acompanyament per a 20 racions
És una alga de mida petita i molts plecs. A Àsia es cultiva i s'elabora mòlta en forma de làmines premsades. A Galícia es troba silvestre a la baixamar i es mol posteriorment en forma de flocs. Té un sabor intens i pot usar-se crua o lleugerament torrada per esmicolar després sobre el plat. Destaca en proteïnes, vitamina A i pro-vitamina B12

Varietat Alga: Nori
Alga Nori en flocs Algamar

Alga de mida petita i molts plecs. Es troba en Glaicia de forma sivelstre a la baixa mar, posteriorment es mol en flocs.

sabor intens
Pot usar-se crua o lleugerament torrada per esmicolar després sobre el plat.
Destaca en proteïnes, vitamina A i vitamina B12.
Bossa de 100 grams equivalents a 10 racions.


Recepta suggerida:

CROQUETES DE TOFU I ALGA NORI
croquetes de tofu amb algues nori Ingredients:

5 g d'alga Nori
1 ceba gran
300 g de tofu (formatge de soja)
3 cullerades de farina integral
3 cullerades de beguda de soja
espècies (cúrcuma, gingebre, alga instant)
1 cullerada de salsa de soja
3 cullerades d'oli d'oliva
preparació
Tallar la ceba ben petits i sofregir en oli d'oliva. A part, en una paella sense oli, torrar l'alga Nori i reservar-la.
Quan la ceba estigui transparent li afegim la salsa de soja, les espècies, el tofu que haurem triturat (o, si no la "okara", que és la resta de soja que queda després de fer la beguda de soja) i la Nori torrada que hem reservat. Ho deixem coure un parell de minuts i afegim la farina, ho remenem i afegim la beguda de soja, deixant-ho coure un parell de minuts més perquè ens quedi lligat, i ja podem treure-ho del foc i deixar-ho reposar fins que estigui fred.
Un cop freda la massa vam començar a formar les croquetes. Les enfarinem i fregim en abundant oli d'oliva i després les col·loquem en una safata sobre paper absorbent.
Les servirem acompanyades d'abundant pastanaga ratllada o remolatxa.