Més informació
ORIGEN: BOLIVIA. DISTRIBUIDOR/PRODUCTOR: Anapqui, Asociación Nacional de Productores de Quinua/QUEVIURE. PRODUCTE:
La Quínua Real era l'aliment bàsic dels Inques, en Quechua significa ""cereal Mare""
La quínua és considera com (aliment perfecte) per l'Organització de les Nacions Unides per a l'Agricultura i l'Alimentació (FAO, 1986), que també sosté que és un dels aliments amb més futur i què més pot contribuir a solucionar els problemes nutricionals al món. És per tant important potenciar el seu cultiu i el seu coneixement, cosa a la qual contribuïm amb la seva importació i comercialització, donant tanta informació com ens sigui possible a qui la coneixen per primera vegada o els que vulguin saber més.
La quinoa que comercialitzem ha estat conreada a l'altiplà andí, a Bolívia, per ANAPQUI. La quinoa no conté gluten (a diferència de cereals d'ús i consum molt comú en la nostra societat, com el blat). És un excel·lent substitut de la carn, ja que té un alt contingut en proteïnes, però a diferència d'aquesta no provoca pujades al colesterol. És rica també en greixos, minerals i carbohidrats. També conté lisina, un aminoàcid no molt abundant en el regne vegetal, que té funcions claus en el desenvolupament de les cèl·lules del cervell i el creixement.