PROPIETATS: Tenint en compte que la col és una hortalissa de gran valor nutricional, el resultat de la fermentació, té l'enorme benefici que es multipliquen aquestes propietats beneficioses durant el procés de la fermentació làctica. Entre les seves propietats destaca: cuida la micro biota intestinal, ens aporta gran quantitat de vitamines i minerals (ferro, calci i fòsfor), és digestiu, és depurativa (detox), i per últim però no menys important: actua com a protector de fetge i pàncrees. El pebre vermell picant a part del seu peculiar sabor també ens aporta vitamina B6, ens ajuda a millorar la digestió i la circulació sanguínia.
PREPARACIÓ: el pots menjar tant calent com fred, ja sigui l'ingredient principal del plat o com a acompanyament. Pot estar present en rostit[...]
PROPIETATS: Tenint en compte que la col és una hortalissa de gran valor nutricional, el resultat de la fermentació, té l'enorme benefici que es multipliquen aquestes propietats beneficioses durant el procés de la fermentació làctica. Entre les seves propietats destaca: cuida la micro biota intestinal, ens aporta gran quantitat de vitamines i minerals (ferro, calci i fòsfor), és digestiu, és depurativa (detox), i per últim però no menys important: actua com a protector de fetge i pàncrees. El pebre vermell picant a part del seu peculiar sabor també ens aporta vitamina B6, ens ajuda a millorar la digestió i la circulació sanguínia.
PREPARACIÓ: el pots menjar tant calent com fred, ja sigui l'ingredient principal del plat o com a acompanyament. Pot estar present en rostits, garrots, estofats, amanides, sopes… Acompanya tant a altres verdures com a la carn i el peix, i les seves alternatives vegetals, com el seitan, la soja texturitzada, el tofu, …
INGREDIENTS: Col blanca*, quefir d'aigua*, vinagre de poma*, pebre vermell picant* i sal marina. * Procedent de cultiu ecològic.
INFORMACIÓ NUTRICIONAL (100gr): Energia: 111KJ/25kcal. Greixos 0,15g. De les quals saturades 0,1g. Hidrats de carboni: 0,8g. Dels sucres 0,0g. Proteïnes 0,10g. Sal 0,6 g. Pot contenir traces de gluten, soja i sèsam.
ORIGEN: Espanya.
PRODUCTOR/DISTRIBUÏDOR: Bionsan/L'Enllaç de l'Ebre
PROPIETATS: Tenint en compte que la col és una hortalissa de gran valor nutricional, el resultat de la fermentació, té l'enorme benefici que es multipliquen aquestes propietats beneficioses durant el procés de la fermentació làctica. Entre les seves propietats destaca: cuida la micro biota intestinal, ens aporta gran quantitat de vitamines i minerals (ferro, calci i fòsfor), és digestiu, és depurativa (detox), i per últim però no menys important: actua com a protector de fetge i pàncrees. El pebre vermell picant a part del seu peculiar sabor també ens aporta vitamina B6, ens ajuda a millorar la digestió i la circulació sanguínia.
PREPARACIÓ: el pots menjar tant calent com fred, ja sigui l'ingredient principal del plat o com a acompanyament. Pot estar present en rostits, garrots, estofats, amanides, sopes… Acompanya tant a altres verdures com a la carn i el peix, i les seves alternatives vegetals, com el seitan, la soja texturitzada, el tofu, …
INGREDIENTS: Col blanca*, quefir d'aigua*, vinagre de poma*, pebre vermell picant* i sal marina. * Procedent de cultiu ecològic.
INFORMACIÓ NUTRICIONAL (100gr): Energia: 111KJ/25kcal. Greixos 0,15g. De les quals saturades 0,1g. Hidrats de carboni: 0,8g. Dels sucres 0,0g. Proteïnes 0,10g. Sal 0,6 g. Pot contenir traces de gluten, soja i sèsam.
ORIGEN: Espanya.
PRODUCTOR/DISTRIBUÏDOR: Bionsan/L'Enllaç de l'Ebre
Ideal per a mantenir en forma la nostra salut cardiovascular i per combatre la obesitat. De molt baix contingut en gluten, és molt digerible i ric en carotens i minerals.
🥙INGREDIENTS – tàperes*, aigua, sal i vinagre de poma*. *Procedents de cultiu ecològic.
🍽CONSELLS D'ÚS – Ideal per acompanyar amanides fredes o com a ingredient per a plats elaborats.
🌱PROPIETATS – Ajuden a reduir tant els alts nivells de sucre a la sang com al colesterol. A causa de la combinació de fibra i baixes calories, se'n suggereix el consum tant per a dietes hipocalòriques com per a la regulació digestiva.
Tenen una bona proporció de magnesi, vitamina C i àcid fòlic. També contenen vitamina E. A més, potassi, sodi, vitamina B3, fòsfor, calci i ferro. Sense oblidar la seva gran quantitat de flavonoides, que ajuden a baixar el colesterol i són beneficiosos per a tot el sistema cardiovascular»
DESCRIPCIÓ: • Barreja de verdures ecològiques. • Envàs de 660 g. • Ingredients: Patata*, pèsols*, pastanaga*, mongeta tendra*, aigua i sal. *Procedents de cultiu ecològic.
DESCRIPCIÓ: Pes net: 350 g. Pes escorregut: 190 g Informació nutricional: Paràmetre Valor (100 g) Valor energètic 78 kJ / 18 kcal Greixos 0,09 g de les quals saturades 0,02 g Hidrats de Carboni 3,3 g dels quals sucres 3,3 g Proteïnes 0,6 g Fibra alimentària 1,2 g Sal 0,2 g
INGREDIENTS: Pastanagues (55%)*, aigua, concentrat d'atzavara*, sal i corrector d'acidesa: àcid cítric. * Procedents de cultiu ecològic.
PROPIETATS: el blat de moro dolç ecològic és un aliment vegetal el consum del qual augmenta la sacietat i proporciona energia d'alliberament lenta a l'organisme, perfecte per augmentar la densitat calòrica de multitud de plats aportant a més fibra, hidratació i minerals essencials. És perfecte per a esportistes i persones de totes les edats, ja que el sabor dolç és molt atractiu per als nens i sol ser molt digestiu, amb l'afegit que és apte per a celíacs o intolerants al gluten.
PREPARACIÓ: el blat de moro dolç ecològic està llest per fer servir en amanides o qualsevol plat. Aportant dolçor a les teves millors receptes.
INGREDIENTS: blat de moro*, aigua, sal i suc de llimona*. *Procedent de cultiu ecològic.