Verat Salsa Marinera 120g

Nou producte

PRODUCTOR/DISTRIBUIDOR: PANDOMAR ORIGEN: VILANOVA D'AROUSA/PONTEVEDRA


Filets de verat sense pell i sense espines provinents de la pesca sostenible i controlada, capturades pels pescadors artesanals de litora[...]

Més detalls

2,55 € amb impostos

Més informació

PRODUCTOR/DISTRIBUIDOR: PANDOMAR ORIGEN: VILANOVA D'AROUSA/PONTEVEDRA


Filets de verat sense pell i sense espines provinents de la pesca sostenible i controlada, capturades pels pescadors artesanals de litoral de la costa nord d'Espanya.
Pescades emprant l'art denominat "línia de mà", directament sobre el cardumen i sense la utilització de xarxes. Aquest mètode de pesca és recomanat per diverses organitzacions conservacionistes ja que prevé els descarts per mides no desitjats i també d'espècies no comercials o protegides, assegurant els estocs naturals necessaris per al manteniment de generacions futures de l'espècie. La no utilització de xarxes és una garantia per a la qualitat del peix utilitzat en aquest producte.

El peix es neteja i fileteja a mà i s'envasa en oli d'oliva verge extra de primer premsada en fred provinent de l'agricultura ecològica espanyola certificada.

Aquesta pesca es desenvolupa sota els reglaments de la Unió Europea que comprenen períodes de veda de pesca i límits de captura per tripulant, per dia de pesca i per embarcació.

Ingredients ecològics certificats per BCS Öko-Garantie. Autoritat Espanyola de control de la producció ecològica: ES-GA-ES / CRAEGA, Concello Regulador de la Producció Ecològica de Galícia. Produït sota la reglamentació per a la producció ecològica UE 834/2007 art.23.

Filets de verat en oli d'oliva ecològic (120g)
pes Net
120g.
pes Escorregut
90g.
ingredients
Filets de verat (75%), Oli d'oliva verge extra (24%) *, Sal marina. (*: Procedent de l'agricultura ecològica).

Producte lliure de gluten
0 0    

No hi ha productes

Per a determinar Lliurament
0,00 € Impost
0,00 € Total

Els preus són amb impostos inclosos

Ho compro

S'ha afegit el producte al vostre carret de la compra
Quantitat
Total
Hi ha 0 articles al vostre carret. Hi ha 1 article al vostre carret.
Total productes (amb impostos)
Total lliurament (amb impostos) Per a determinar
Impost 0,00 €
Total (amb impostos)
Seguir comprant Tramitar comanda