Calamar Tentacles Salsa Gallega 120g

pan0011

Nou producte

PRODUCTOR/DISTRIBUIDOR: PANDOMAR ORIGEN: VILANOVA D'AROUSA/PONTEVEDRA

Trossos de tentacles del calamar gegant peix pels pescadors nadius de la costa del Pacífic peruà, cuits al vapor i envasats en la típica salsa [...]

Més detalls

26 Items

2,76 € amb impostos

Més informació

PRODUCTOR/DISTRIBUIDOR: PANDOMAR ORIGEN: VILANOVA D'AROUSA/PONTEVEDRA

Trossos de tentacles del calamar gegant peix pels pescadors nadius de la costa del Pacífic peruà, cuits al vapor i envasats en la típica salsa gallega elaborada amb oli d'oliva verge extra, pebre vermell i espècies, procedents de l'agricultura ecològica espanyola certificada.
El calamar gegant, "Potón del Pacífic", és una espècie que abunda en les aigües càlides de les costes del Pacífic meridional Sud-americà. Aquesta pesca forma part de la manera de vida tradicional dels pescadors que utilitzen per a ella petites embarcacions i arts tradicionals, evitant d'aquesta manera la sobrepesca o captura d'espècies no comercials o protegides.

Aquesta pesquera està controlada i certificada per les autoritats pesqueres i sanitàries peruanes en tota la seva cadena productiva, comprenent èpoques de captura, habilitació de les embarcacions, processat i congelat en plantes habilitades.

Ingredients ecològics certificats per BCS Öko-Garantie. Autoritat Espanyola de control de la producció ecològica espanyola: ES-GA-ES / CRAEGA, Concello Regulador de la Producció Ecològica de Galícia. Produït sota la reglamentació per a la producció ecològica UE 834/2007 art.23 / c.i.

Tentacles de calamar amb salsa gallega ecològica (120g)
pes Net
120g.
pes Escorregut
90g.
ingredients
Tentacles de calamar (75%), Oli d'oliva verge extra (22%) *, Pebre *, Ceba *, All *, Sal marina. (* Procedent de l'agricultura ecològica).

Producte lliure de gluten
0 0    

No hi ha productes

Per a determinar Lliurament
0,00 € Impost
0,00 € Total

Els preus són amb impostos inclosos

Ho compro

S'ha afegit el producte al vostre carret de la compra
Quantitat
Total
Hi ha 0 articles al vostre carret. Hi ha 1 article al vostre carret.
Total productes (amb impostos)
Total lliurament (amb impostos) Per a determinar
Impost 0,00 €
Total (amb impostos)
Seguir comprant Tramitar comanda