Més informació
Sardines (Sardina W.), provinents de la pesca sostenible i controlada, capturades amb xarxes de cèrcol pels vaixells pesquers artesanals a les costes de l'Atlàntic Nord-est (Zones FAO 27.VIII a-b -Golfo de Biscaia-). Netejades i envasades a mà en oli d'oliva verge ecològica certificada.
La pesca de la sardina amb xarxes de cèrcol (Purse Seiner), mètode recomanat per diverses organitzacions conservacionistes, prevé els descarts per mides desitjats i d'espècies no comercials o protegides assegurant els estocs naturals necessaris per al manteniment de generacions futures de l'espècie. La no utilització de xarxes d'arrossegament és una garantia per a la qualitat del peix utilitzat en aquest producte ajudant al seu torn a protegir i conservar els fons marí.
Processament dels ingredients ecològics i traçabilitat de la pesca certificats per BCS Öko-Garantie. Autoritat Espanyola de control de la producció ecològica: ES-GA-ES / CRAEGA, Concello Regulador de la Producció Ecològica de Galícia. Produït sota la reglamentació per a la producció ecològica UE 834/2007 art.23.
Sardines fregides en oli d'oliva ecològic (525g)
pes Net: 525g
INGREDIENTS:
Sardines: 70%, Oli d'oliva verge extra *: el 29%, sal marina. (*: Procedent de l'agricultura ecològica).
Producte lliure de gluten
PRODUCTOR/DISTRIBUIDOR: PANDOMAR ORIGEN: VILANOVA D'AROUSA/PONTEVEDRA