Tonyina Oli Oliva 525g

E010108

Nou producte

DESCRIPCIÓ: Lloms de tonyina clara, "yellowfin", provinents de la pesca controlada i sostenible capturats pels pescadors costaners artesanals de l'Atlàntic Mitjà-Est. Peixos amb canya un a un i envasats en oli d'oliva verge extra de l'agricultura eco[...]

Més detalls

6 Items

11,12 € amb impostos

Més informació

DESCRIPCIÓ: Lloms de tonyina clara, "yellowfin", provinents de la pesca controlada i sostenible capturats pels pescadors costaners artesanals de l'Atlàntic Mitjà-Est. Peixos amb canya un a un i envasats en oli d'oliva verge extra de l'agricultura ecològica espanyola certificada.
La pesca amb canya, mètode recomanat per diverses organitzacions conservacionistes, prevé els descarts per mides indesitjats i d'espècies no comercials o protegides assegurant els estocs naturals necessaris per al manteniment de generacions futures de l'espècie. La no utilització de xarxes és una garantia per a la qualitat i frescor del peix utilitzat en aquest producte.

Aquesta pesca es desenvolupa sota els reglaments de pesca de la Unió Europea, és controlada per l'ICCAT, (Comissió Internacional per a la Conservació de la Tonyina de l'Atlàntic) i supervisada pel Earth Island Institute, (Dolphin Safe).

Ingredients ecològics certificats per BCS Öko-Garantie. Autoritat Espanyola de control de la producció ecològica: ES-GA-ES / CRAEGA, Concello Regulador de la Producció Ecològica de Galícia. Produït sota la reglamentació per a la producció ecològica UE 834/2007 art.23.

Tonyina clara en oli d'oliva ecològic (120g)
pes Net: 525g

ingredients
Tonyina clara (75%), Oli d'oliva verge extra (24%) *, Sal marina. Tonyina clara (75%), Oli d'oliva verge extra (24%) *, Sal marina. Tonyina clara (75%), Oli d'oliva verge extra (24%) *, Sal marina. Tonyina clara (75%), Oli d'oliva verge extra (24%) *, Sal marina.

Producte lliure de gluten

PRODUCTOR/DISTRIBUIDOR: PANDOMAR ORIGEN: VILANOVA D'AROUSA/PONTEVEDRA
0 0    

No hi ha productes

Per a determinar Lliurament
0,00 € Impost
0,00 € Total

Els preus són amb impostos inclosos

Ho compro

S'ha afegit el producte al vostre carret de la compra
Quantitat
Total
Hi ha 0 articles al vostre carret. Hi ha 1 article al vostre carret.
Total productes (amb impostos)
Total lliurament (amb impostos) Per a determinar
Impost 0,00 €
Total (amb impostos)
Seguir comprant Tramitar comanda