Musclos Escabeix 120g

Nou producte

DESCRIPCIÓ: Els nostres musclos provenen de l'aqüicultura ecològica certificada de mol·luscs bivalves de Galícia, la qual es desenvolupa en harmonia amb el medi ambient ajudant a promoure la sostenibilitat de les espècies, alhora que ajuda al manteni[...]

Més detalls

68 Items

4,55 € amb impostos

Més informació

DESCRIPCIÓ: Els nostres musclos provenen de l'aqüicultura ecològica certificada de mol·luscs bivalves de Galícia, la qual es desenvolupa en harmonia amb el medi ambient ajudant a promoure la sostenibilitat de les espècies, alhora que ajuda al manteniment de famílies de llarga tradició marinera.
Aquests musclos són recol·lectats de muscleres situades a la Ria d'Arousa, a la costa oest d'Espanya, caracteritzada per les seves aigües profundes i clares, amb un alt contingut de nutrients naturals i cultivats en cordes de 12m de longitud per un període d'un any, el que li permet desenvolupar un excepcional grandària i particular gust.

Envasats en el tradicional escabetx fet amb oli d'oliva verge extra, vinagre, pebre vermell, ceba i all, tots procedents de l'agricultura ecològica certificada.

Ingredients ecològics certificats per BCS Öko-Garantie (Nürnberg, Alemanya). Autoritat Espanyola de control de la producció ecològica: ES-GA-ES / CRAEGA, Concello Regulador de la Producció Ecològica de Galícia. Produït sota les regles del Reglament Europeu per a la producció ecològica UE 834/2007.

Musclos ecològics envasats en escabetx ecològic (115g)
pes Net: 115g.
pes Escorregut: 85g.
ingredients: Musclos (70%) **, Oli d'oliva verge extra (18%) *, Vinagre (7%) *, Pebre *, ceba *, All *, Sal marina.(*: Procedent de l'agricultura ecològica), (**: procedents de l'aqüicultura ecològica).

Producte lliure de gluten

PRODUCTOR/DISTRIBUIDOR: PANDOMAR ORIGEN: VILANOVA D'AROUSA/PONTEVEDRA
0 0    

No hi ha productes

Per a determinar Lliurament
0,00 € Impost
0,00 € Total

Els preus són amb impostos inclosos

Ho compro

S'ha afegit el producte al vostre carret de la compra
Quantitat
Total
Hi ha 0 articles al vostre carret. Hi ha 1 article al vostre carret.
Total productes (amb impostos)
Total lliurament (amb impostos) Per a determinar
Impost 0,00 €
Total (amb impostos)
Seguir comprant Tramitar comanda