Tonyina Escabeix 120g

E010116

Nou producte

Lloms de tonyina llistat, "Skipjack", (Katsuwonus pelamis), provinent de la pesca controlada i sostenible, capturat pels pescadors costaners artesanals de l'Atlàntic Centre-Est i Nord-est (Zones FAO 27.Xa2 -Illes Azores- / 34.I .2 -Illes Canàries- / [...]

Més detalls

38 Items

2,78 € amb impostos

Més informació

Lloms de tonyina llistat, "Skipjack", (Katsuwonus pelamis), provinent de la pesca controlada i sostenible, capturat pels pescadors costaners artesanals de l'Atlàntic Centre-Est i Nord-est (Zones FAO 27.Xa2 -Illes Azores- / 34.I .2 -Illes Canàries- / 34.III.12 -Costa de Senegal-). Peixos amb canya un a un i envasats en el tradicional escabetx elaborat oli d'oliva verge extra de primer premsada en fred, vinagre de poma i pebre vermell, tots procedents de l'agricultura ecològica certificada.
La pesca amb canya, mètode recomanat per diverses organitzacions conservacionistes, prevé els descarts per mides indesitjats i d'espècies no comercials o protegides assegurant els estocs naturals necessaris per al manteniment de generacions futures de l'espècie. La no utilització de xarxes és una garantia per a la qualitat i frescor del peix utilitzat en aquest producte.

Aquestes pesqueres es desenvolupen sota els reglaments de pesca de la Unió Europea, són controlades per l'ICCAT, (Comissió Internacional per a la Conservació de la Tonyina de l'Atlàntic), supervisades pel Earth Island Institute, (Dolphin Safe) i són considerades com sostenibles per Friend of the Sea.

Processament dels ingredients ecològics i traçabilitat de la pesca certificats per BCS Öko-Garantie. Autoritat Espanyola de control de la producció ecològica: ES-GA-ES / CRAEGA, Concello Regulador de la Producció Ecològica de Galícia. Produït sota la reglamentació per a la producció ecològica UE 834/2007 art.23.

Tonyina en escabetx ecològic 120g
pes Net: 120g
pes Escorregut: 90g
ingredients:Tonyina: 75%, Oli d'oliva verge extra *: 10%, Vinagre de poma *: 10%, pebre vermell *, ceba *, all *, sal marina. (*: Procedent de l'agricultura ecològica).

Producte lliure de gluten

PRODUCTOR/DISTRIBUIDOR: PANDOMAR ORIGEN: VILANOVA D'AROUSA/PONTEVEDRA
0 0    

No hi ha productes

Per a determinar Lliurament
0,00 € Impost
0,00 € Total

Els preus són amb impostos inclosos

Ho compro

S'ha afegit el producte al vostre carret de la compra
Quantitat
Total
Hi ha 0 articles al vostre carret. Hi ha 1 article al vostre carret.
Total productes (amb impostos)
Total lliurament (amb impostos) Per a determinar
Impost 0,00 €
Total (amb impostos)
Seguir comprant Tramitar comanda