Més informació
PREPARACIÓ: - Com gelatina en postres: pastissos, compotes, melmelades, flams, natilles, cremes, sorbets, sucs, llet, batuts, fruita trossejada:
Bullir 8 minuts.
Per fer gelatina de consistència dura: 1 cullerada sopera (uns 3 grams) per œ litre de líquid. deixar refredar
Per consistència de flam: 1 cullerada sopera per litre.
Deixar refredar.
-Com Espessidor de sabor neutre, és ideal també en pastissos salats, potatges, purés i salses
És la gelatina marina de més alta qualitat. Aquesta fibra soluble extreta de l'alga Gelidium sesquipedale, té gust neutre. Per la seva gran puresa també és usat en investigació (microbiologia).
100% vegetal.
És saciant i pobre en calories.
Varietat Alga: Agar agar
Agar Agar en Flocs serveix per fer gelatina.
És la gelatina marina de més alta qualitat
sabor neutre
S'empra com a espessidor per a salses, sopes, pastissos salats, potatges o pures; i gelificant per a pastissos, compotes, melmelades, crema, cremes, sorbets o sucs.
És 100% vegetal, saciant i pobre en calories.
50g = 10L de Gelatina