Agar Agar Flocs 50g

3977

Nou producte


PREPARACIÓ: - Com gelatina en p[...]

Més detalls

2 Items

4,77 € amb impostos

Més informació


PREPARACIÓ: - Com gelatina en postres: pastissos, compotes, melmelades, flams, natilles, cremes, sorbets, sucs, llet, batuts, fruita trossejada:
Bullir 8 minuts.
Per fer gelatina de consistència dura: 1 cullerada sopera (uns 3 grams) per œ litre de líquid. deixar refredar
Per consistència de flam: 1 cullerada sopera per litre.
Deixar refredar.

-Com Espessidor de sabor neutre, és ideal també en pastissos salats, potatges, purés i salses

És la gelatina marina de més alta qualitat. Aquesta fibra soluble extreta de l'alga Gelidium sesquipedale, té gust neutre. Per la seva gran puresa també és usat en investigació (microbiologia).
100% vegetal.
És saciant i pobre en calories.

Varietat Alga: Agar agar
Agar Agar en Flocs serveix per fer gelatina.

És la gelatina marina de més alta qualitat
sabor neutre
S'empra com a espessidor per a salses, sopes, pastissos salats, potatges o pures; i gelificant per a pastissos, compotes, melmelades, crema, cremes, sorbets o sucs.
És 100% vegetal, saciant i pobre en calories.
50g = 10L de Gelatina

0 0    

No hi ha productes

Per a determinar Lliurament
0,00 € Impost
0,00 € Total

Els preus són amb impostos inclosos

Ho compro

S'ha afegit el producte al vostre carret de la compra
Quantitat
Total
Hi ha 0 articles al vostre carret. Hi ha 1 article al vostre carret.
Total productes (amb impostos)
Total lliurament (amb impostos) Per a determinar
Impost 0,00 €
Total (amb impostos)
Seguir comprant Tramitar comanda