Alga Espaguetti Mar 100g

3106

Nou producte

ORIGEN: GALICIA . PRODUCTOR: ALGAMAR
PREPARACIÓ
- Crua :: tallar, posar de remull 30 min en aigua amb sal i afegir a l'amanida.
- Cuinada: Bullida amb altres verdures o al vapor 2-30 min. O bé amb arròs, guisats, ofegats, farcit d'empa[...]

Més detalls

3 Items

4,64 € amb impostos

Més informació

ORIGEN: GALICIA . PRODUCTOR: ALGAMAR
PREPARACIÓ
- Crua :: tallar, posar de remull 30 min en aigua amb sal i afegir a l'amanida.
- Cuinada: Bullida amb altres verdures o al vapor 2-30 min. O bé amb arròs, guisats, ofegats, farcit d'empanades i pizzes.
- Fregida: Com calamars arrebossats. Escaldeu primer, arrebossar, fregir i regar amb llimona

100 g = acompanyament per a 20 racions.

Les seves formes allargades i estretes donen el nom a aquesta exuberant alga bruna, molt saborosa i freqüent en litorals profunds i aigües agitades. Rica en fibra, destaca el seu excepcional contingut en ferro i un gust que recorda la sípia. Tant crua com cuinada, per la seva textura i sabor, és una de les algues amb més personalitat i més èxit entre les varietats atlàntiques.

Varietat Alga: Espagueti de Mar
Espagueti de Mar Algamar

Alga bruna Atlàntica silvestre molt rica en sals minerals i molt saborosa (un gust que recorda a la sèpia). Procedent de la profunditat del litoral gallec és una de les algues amb més èxit entre les varietats atlàntiques.

Excepcional font natural de: ferro, potassi, fòsfor, vitamines i fibra.
Conté tots els aminoàcids de les proteïnes essencials.
Bossa amb 100 grams, igual a 20 racions.
Valors nutricionals per cada 100 g:


Proteïnes: 8,5 g
Greixos: 1,4 g
Hidrats de Carboni: 26,5 g
Fibra: 34,6 g
Potassi: 8250 mg
Calci: 720 mg
Magnesi: 435 mg
Fòsfor: 240 mg
Ferro: 59 mg
Iode: 303 mcg
Vitamina A: 0,07 mg
Vitamina C: 28,5 mg

Recepta suggerida:

AMANIDA D'ALVOCAT AMB ALGA ESPAGUETI DE MAR
Amanida d'alvocat amb alga espagueti de mar Ingredients:

10 g d'alga Espagueti de Mar
4 alvocats
2 pastanagues
un grapat de panses de Corint
oli d'oliva
llimona
alfàbrega
- Preparació:
Posar el Espagueti de Mar en remull durant 20 minuts.
Peleu els alvocats i tallar-los a làmines i reservar-los ruixant amb llimona perquè no s'oxidin.
Netejar i pelar les pastanagues i tallar-les en juliana (a bastonets fins).
Un cop passats els 20 minuts del remull de l'Espagueti de Mar, vam començar a muntar l'amanida.
Posarem en una font primer els alvocats juntament amb la llimona, seguits del Espagueti de Mar i les pastanagues, acabarem amb les panses de Corint i regarem generosament amb oli d'oliva i empolvorem amb l'alfàbrega.
0 0    

No hi ha productes

Per a determinar Lliurament
0,00 € Impost
0,00 € Total

Els preus són amb impostos inclosos

Ho compro

S'ha afegit el producte al vostre carret de la compra
Quantitat
Total
Hi ha 0 articles al vostre carret. Hi ha 1 article al vostre carret.
Total productes (amb impostos)
Total lliurament (amb impostos) Per a determinar
Impost 0,00 €
Total (amb impostos)
Seguir comprant Tramitar comanda