Karmage - fresc vegetal fermentat ecològic en format de 250gr. A base de beguda de soja ecològica.
El substitut al formatge vegà "ricotta vegetal fumada" és una recepta VEGGIE KARMA que podràs gaudir amb una mica de pa o en un munt de receptes (lasanyes, farcits, gratinats, amanides, raviolis etc...)
Té una textura molt cremosa, un sabor lleugerament fumat i aromàtic, gràcies a l'alfàbrega i al cibulet.
• Ingredients: tramussos* (29%), anacards* (29%), beguda d'arròs* (aigua de font, arròs italià*, oli de llavors de gira-sol*, sal marina), oli de coco*, miso* (arròs *, koji, soja*, sal marina, aigua), nous* (1%), pebre rosa* (0,3%), llevat nutricional* (llevat*, farina d'arròs*, sal marina), ferments acidophilus.
Font de probiòtics. *procedent de l'agricultura ecològica
• Apte per a: intolerants a la lactosa, vegetarians, vegans, celíacs • Al·lèrgens: tramús, fruits secs, soja
(proporció de soja: 1,55%: soja residual del miso usat a la fermentació)
El Karmage amb nous VEGGIE KARMA és un formatge semicurat vegetal, artesanal, fermentat i ecològic. Sense gluten, raw i saludable. Font de proteïnes d'alta qualitat, greixos sal[...]
Ingredients: Llet pasteuritzada, quall i ferments làctics.
Presentació: Peça cilíndrica i envasat al buit. Pes: 200 grams. Caducitat: 15 dies.
Degustació: De gust fi i suau i de textura tova i cremosa. Ideal per preparar aperitius i sobretot per elaboracions de pastisseria. També queda genial en les cremes de verdures.
És un formatge recuperat l'any 1982 de la comarca de la Garrotxa on es van començar a elaborar formatges basats en la tradició camperola de fer formatge a casa. De textura flonja, un salat lleuger i que dona com a resultat un formatge suau i mengívol, agradable per a molts amants del formatge Mínim de 30 dies amb un màxim de 40 dies Llet pasteuritzada de vaca , clorur, quall, ferments làctics i sal Pasta semi-dura, premsada, crosta natural.
Formatge de color blanc marfil, escorça tancada i llisa. Quan el tallem té un aspecte regular amb presència de petits ulls i un color blanc. És un formatge humit, senyal de la seva frescor. En boca resulta agradable, i ens recorda a la llet de cabra d’una intensitat considerable. Per ser un formatge tendre el seu gust final ens recorda a un formatge més madurat.