• Ingredients: tramussos* (33%), anacards*, ametlles*, beguda d'arròs* (aigua de brollador, arròs italià*, oli de llavors de gira-sol*, sal marina), oli de coco desodoritzat*, calabís* (carbassa *, ceba*, oli d'oliva verge extra*, pebre vermell*, sal, all*, orenga*), miso* (arròs*, koji, soja*, sal marina, aigua), llevat nutricional*, lactobacillus acidophilus.
Font de probiòtics. *procedent de l'agricultura ecològica
• Apte per a: intolerants a la lactosa, vegetarians, vegans, celíacs • Al·lèrgens: tramús, fruits secs, soja
(proporció de soja: 1,55%: soja residual del miso usat a la fermentació)
El Karmage SANT ANDREU és un formatge de carbassa vegà, semicurat vegetal, artesanal, fermentat i ecològic. Sense gluten, raw i saludable. Font de proteïnes d'alta qualitat, greixos saludables, omega 3, 6 i 9, probiòtics derivats de la fermentació, triptofan vitamina B1 i minerals com ara coure, magnesi, ferro, zinc, fòsfor i seleni.
Aquest semicurat presenta entre els seus ingredients llavors de rosella. Com que són riques en fibra, el seu consum ajuda a evitar el restrenyiment ia regular el trànsit intestinal. El zinc, el seleni i els àcids grassos essencials que aporten les llavors de rosella col·laboren en la regulació reforcen les defenses del nostre organisme. A més, el calci i el fòsfor remineralitzen els nostres ossos, i l'aportació de magnesi i potassi evita rampes i dolors musculars. L'aportació de ferro, combinada amb vitamina C, converteix les llavors de rosella en una bona ajuda per refer-se d'anèmies ferròpeniques.
• Ingredients: tramussos* (33%), anacards*, ametlles*, beguda d'arròs* (aigua de brollador, arròs italià*, oli de llavors de gira-sol*, sal marina), oli de coco desodoritzat*, calabís* (carbassa *, ceba*, oli d'oliva verge extra*, pebre vermell*, sal, all*, orenga*), miso* (arròs*, koji, soja*, sal marina, aigua), llevat nutricional*, lactobacillus acidophilus.
Font de probiòtics. *procedent de l'agricultura ecològica
• Apte per a: intolerants a la lactosa, vegetarians, vegans, celíacs • Al·lèrgens: tramús, fruits secs, soja
(proporció de soja: 1,55%: soja residual del miso usat a la fermentació)
El Karmage SANT ANDREU és un formatge de carbassa vegà, semicurat vegetal, artesanal, fermentat i ecològic. Sense gluten, raw i saludable. Font de proteïnes d'alta qualitat, greixos saludables, omega 3, 6 i 9, probiòtics derivats de la fermentació, triptofan vitamina B1 i minerals com ara coure, magnesi, ferro, zinc, fòsfor i seleni.
Aquest semicurat presenta entre els seus ingredients llavors de rosella. Com que són riques en fibra, el seu consum ajuda a evitar el restrenyiment ia regular el trànsit intestinal. El zinc, el seleni i els àcids grassos essencials que aporten les llavors de rosella col·laboren en la regulació reforcen les defenses del nostre organisme. A més, el calci i el fòsfor remineralitzen els nostres ossos, i l'aportació de magnesi i potassi evita rampes i dolors musculars. L'aportació de ferro, combinada amb vitamina C, converteix les llavors de rosella en una bona ajuda per refer-se d'anèmies ferròpeniques.
Violife rodanxes sabor original. Alternativa al formatge, vegà i sense al·lèrgens*. Amb un fos perfecte i un sabor suau similar al formatge. Llotxes perfectes per a delivery, ja que mantenen la seva forma un cop escalfades.
Formatge de color blanc marfil, escorça tancada i llisa. Quan el tallem té un aspecte regular amb presència de petits ulls i un color blanc. És un formatge humit, senyal de la seva frescor. En boca resulta agradable, i ens recorda a la llet de cabra d’una intensitat considerable. Per ser un formatge tendre el seu gust final ens recorda a un formatge més madurat.