Karmage - vegetal fermentat orgànic semicurat en format 200gr. A base de tramussos, anacards i ferments.
El formatge vegà semicurat amb pebre vermell fumat dolç és el formatge VEGGIE KARMA que té un procés de fermentació més llarg. D'aquesta manera, aconseguim donar-li un sabor especialment fort. Durant el seu procés de curació, que pot durar entre 5 i 8 setmanes, el sabor fumat del pebre vermell es potencia per satisfer els més apassionats de les sensacions fortes.
Formatge de color blanc marfil, escorça tancada i llisa. Quan el tallem té un aspecte regular amb presència de petits ulls i un color blanc. És un formatge humit, senyal de la seva frescor. En boca resulta agradable, i ens recorda a la llet de cabra d’una intensitat considerable. Per ser un formatge tendre el seu gust final ens recorda a un formatge més madurat.
És un formatge recuperat l'any 1982 de la comarca de la Garrotxa on es van començar a elaborar formatges basats en la tradició camperola de fer formatge a casa. De textura flonja, un salat lleuger i que dona com a resultat un formatge suau i mengívol, agradable per a molts amants del formatge Mínim de 30 dies amb un màxim de 40 dies Llet pasteuritzada de vaca , clorur, quall, ferments làctics i sal Pasta semi-dura, premsada, crosta natural.
Karmage - fresc vegetal fermentat ecològic en format de 250gr. A base de beguda de soja ecològica.
El substitut al formatge vegà "ricotta vegetal fumada" és una recepta VEGGIE KARMA que podràs gaudir amb una mica de pa o en un munt de receptes (lasanyes, farcits, gratinats, amanides, raviolis etc...)
Té una textura molt cremosa, un sabor lleugerament fumat i aromàtic, gràcies a l'alfàbrega i al cibulet.