Ingredients: Llet pasteuritzada, quall i ferments làctics.
Presentació: Peça cilíndrica i envasat al buit. Pes: 200 grams. Caducitat: 15 dies.
Degustació: De gust fi i suau i de textura tova i cremosa. Ideal per preparar aperitius i sobretot per elaboracions de pastisseria. També queda genial en les cremes de verdures.
Formatge de color blanc marfil, escorça tancada i llisa. Quan el tallem té un aspecte regular amb presència de petits ulls i un color blanc. És un formatge humit, senyal de la seva frescor. En boca resulta agradable, i ens recorda a la llet de cabra d’una intensitat considerable. Per ser un formatge tendre el seu gust final ens recorda a un formatge més madurat.
En italià la paraula MONELLA està associada a una nena murri, sempre inquieta i que expandeix la seva energia a tots els que l'envolten. “Non fare la monella!” és aquesta frase típica que els pares italians diuen per intentar contenir l'explosió de vitalitat de la “bambina”.
A VEGGIE KARMA, aquest nom ens va semblar ideal per descriure un producte tan lleuger, lliure i amb un sabor tan suau.
MONELLA al contacte amb la calor aconsegueix fondre's, expandint així tota la seva energia explosiva als ingredients que l'envolten. Pizzes, focaccies farcides, empanades, lasanyes i verdures al forn estaran acompanyades per una nova i alhora coneguda frescor, delicadesa i enèrgica personalitat, d'aquesta nena murri que va venir per quedar-s'hi.
• Ingredients: tramussos* (29%), anacards* (29%), beguda d'arròs* (aigua de font, arròs italià*, oli de llavors de gira-sol*, sal marina), oli de coco*, miso* (arròs *, koji, soja*, sal marina, aigua), nous* (1%), pebre rosa* (0,3%), llevat nutricional* (llevat*, farina d'arròs*, sal marina), ferments acidophilus.
Font de probiòtics. *procedent de l'agricultura ecològica
• Apte per a: intolerants a la lactosa, vegetarians, vegans, celíacs • Al·lèrgens: tramús, fruits secs, soja
(proporció de soja: 1,55%: soja residual del miso usat a la fermentació)
El Karmage amb nous VEGGIE KARMA és un formatge semicurat vegetal, artesanal, fermentat i ecològic. Sense gluten, raw i saludable. Font de proteïnes d'alta qualitat, greixos sal[...]