Karmage - semicurat vegetal fermentat ecològic en format de 200gr. A base de tramús, anacards i ferments.
El formatge vegà semicurat amb reducció de vi blanc és el formatge vegetal VEGGIE KARMA amb un toc d'acidesa. Fem servir un vi blanc certificat vegà (sense clarificants d'origen animal) de raïm Chardonnay. Durant el procés de curació, que pot durar entre 5 i 8 setmanes, l'acidesa del vi es barreja amb la nostra base de sabor suau per a un resultat equilibrat.
Ingredients: Llet pasteuritzada, quall i ferments làctics.
Presentació: Peça cilíndrica i envasat al buit. Pes: 200 grams. Caducitat: 15 dies.
Degustació: De gust fi i suau i de textura tova i cremosa. Ideal per preparar aperitius i sobretot per elaboracions de pastisseria. També queda genial en les cremes de verdures.
És un formatge recuperat l'any 1982 de la comarca de la Garrotxa on es van començar a elaborar formatges basats en la tradició camperola de fer formatge a casa. De textura flonja, un salat lleuger i que dona com a resultat un formatge suau i mengívol, agradable per a molts amants del formatge Mínim de 30 dies amb un màxim de 40 dies Llet pasteuritzada de vaca , clorur, quall, ferments làctics i sal Pasta semi-dura, premsada, crosta natural.
Karmage - fresc vegetal fermentat ecològic en format de 250gr. A base de beguda de soja ecològica.
El substitut al formatge vegà "ricotta vegetal fumada" és una recepta VEGGIE KARMA que podràs gaudir amb una mica de pa o en un munt de receptes (lasanyes, farcits, gratinats, amanides, raviolis etc...)
Té una textura molt cremosa, un sabor lleugerament fumat i aromàtic, gràcies a l'alfàbrega i al cibulet.