Més informació
L'Oli Gazpachera dóna nom a una barreja tradicional procedent de l'àrea mediterrània en l'elaboració de la qual s'utilitzen olives de tipus camamilla, i amanides perquè abtinguin encara més el sabor. A més d'un aperitiu saludable, les olives constitueixen un acompanyament excel·lent i s'utilitzen en infinitat de receptes de cuina.
PROPIETATS: les olives verdes ecològiques, a més de vitamines del grup B, vitamina E i provitamina A o betacarotè, són font de polifenols amb efectes antioxidants. En aquest sentit, tenen un paper protector davant del colesterol “dolent” o LDL. També contenen calci, potassi, magnesi, ferro i fòsfor.
Olives ecològiques. No Irradiades. No GMO.
INGREDIENTS: olives verdes camamilles*, aigua, pebre vermell dolç*all*, sal marina i herbes aromàtiques*. *Procedent de cultiu ecològic.
INFORMACIÓ NUTRICIONAL (100gr): Energia: 603KJ/144Kcal, Proteïna: 1g., greix: 15g. De les quals saturades: 3g. Hidrats de carboni: 0g. Dels quals sucres: 0g., Sal: 3.8g.
Pot contenir traces de gluten.
Apte per a Vegans i Vegetarians
PRODUCTOR/DISTRIBUÏDOR: Bionsan/L'Enllaç de l'Ebre