Hot Deals
Nou Pecana Clova
search
  • Nou Pecana Clova

Nou Pecana Clova


No disponible

5,80 €

La nou pecana és el fruit del pecaner, l'origen del qual trobem al nord de Mèxic i al centre sud dels Estats Units. El seu sabor és molt similar al de la nou tradicional amb un toc més dolç. La nou pecana ecològica amb closca és un fruit sec molt energètic, per la qual cosa és molt calòric, però aporta greixos saludables, vitamines, proteïnes i minerals essencials per a la bona salut de l'organisme, a més provenen de cultiu ecològic, per la qual cosa estan lliures de compostos químics com a pesticides i fertilitzants sintètics. Entre els nutrients més destacables de la nou pecana ecològica amb closca trobem: vitamina A, vitamines del tipus B, vitamina C, vitamina E, vitamina K, calci, ferro, potassi, sodi, fòsfor, magnesi, proteïnes vegetals, àcid oleic i àcids grassos com l'omega 3 [...]


Unitats

Més informació

La nou pecana és el fruit del pecaner, l'origen del qual trobem al nord de Mèxic i al centre sud dels Estats Units. El seu sabor és molt similar al de la nou tradicional amb un toc més dolç. La nou pecana ecològica amb closca és un fruit sec molt energètic, per la qual cosa és molt calòric, però aporta greixos saludables, vitamines, proteïnes i minerals essencials per a la bona salut de l'organisme, a més provenen de cultiu ecològic, per la qual cosa estan lliures de compostos químics com a pesticides i fertilitzants sintètics. Entre els nutrients més destacables de la nou pecana ecològica amb closca trobem: vitamina A, vitamines del tipus B, vitamina C, vitamina E, vitamina K, calci, ferro, potassi, sodi, fòsfor, magnesi, proteïnes vegetals, àcid oleic i àcids grassos com l'omega 3 i l'omega 6. Alguns dels beneficis que ens aporten els nutrients de la nou pecana ecològica amb closca són:
La pecana té un alt contingut en omega 3 i omega 6, que redueixen el colesterol a la sang, per la qual cosa disminueixen el risc de patir malalties cardiovasculars.
Les seves propietats antioxidants redueixen els danys provocats pels radicals lliures endarrerint així l'envelliment de les cèl·lules.
Tenen propietats antimicrobianes i bactericides, que ens ajuden a eliminar els microorganismes relacionats amb patologies provocades pels fongs que hi ha en alguns aliments.
Tenen propietats antiinflamatòries.
A causa del seu contingut en àcid fòlic són recomanables durant el període de gestació, ja que ajuden a la correcta formació del fetus.
Provoquen sensació de sacietat pel que són indicades per a persones que fan dietes d'aprimament.
Ajuden a enfortir dents i ossos.
La nou pecana ecològica amb closca es pot consumir sola com a aperitiu entre hores, juntament amb altres fruits secs, en amanides, caramel·litzades i com a ingredient en l'elaboració de postres.

PRODUCTOR: L'ENLLAÇ DE L'EBRE