Pol·len 220g

31003

Nou producte

PRODUCTOR/DISTRIBUIDOR: MON VERD


El pol·len és el nom col·lectiu de les microsporas de les plantes amb llavor. Les abelles mel·líferes són dels pocs animals que poden alimentar-se de pol·len, emmagatzemant-lo en les bresques de cera [...]

Més detalls

7,26 € amb impostos

Més informació

PRODUCTOR/DISTRIBUIDOR: MON VERD


El pol·len és el nom col·lectiu de les microsporas de les plantes amb llavor. Les abelles mel·líferes són dels pocs animals que poden alimentar-se de pol·len, emmagatzemant-lo en les bresques de cera on s'agreguen els seus enzims, tapant aquest pol·len amb una capa de mel per tal que sigui un procés anaerobi, i després d'un temps el pol·len resulta digerible, obtenint-se d'ell totes les proteïnes, amb els aminoàcids essencials necessaris, greixos, minerals, oligoelements, etc.

El Pol·len Ecològic Bona Mel està elaborat per les abelles procedent de diverses flors silvestres mediterrànies i lleoneses que es troben en els Parcs Naturals "Serra Mariola", "i" la Safor "ubicats a la Comunitat Valenciana en les províncies d'Alacant i València (Espanya ) a una altitud aproximada de 1.000 metres i el Parc Natural "Serra la Cebollera" situat a la província de Sòria (Espanya) a una altitud de 1.500 a 2.000 metres.

Gust dolç amb tons àcids.
Color: Groguenc, amb alguns grans morats i foscos.
Aroma: Floral persistent.
Producte amb certificat d'alimentació ecològica

Proteïna 16-30%
Midó 1-7%
Sucres 0-15%
Lípids 3-10%
Conté 150 grams de Pol·len Biològic.

A l'pol·len se li reconeixen propietats auxiliars en casos d'artritis reumatoide, així com en alguns trastorns del fetge, vesícula biliar, estómac i intestins. També s'utilitzen els extractes de pol·len per ajudar a la de sensibilització d'al·lèrgies per plantes.
0 0    

No hi ha productes

Per a determinar Lliurament
0,00 € Impost
0,00 € Total

Els preus són amb impostos inclosos

Ho compro

S'ha afegit el producte al vostre carret de la compra
Quantitat
Total
Hi ha 0 articles al vostre carret. Hi ha 1 article al vostre carret.
Total productes (amb impostos)
Total lliurament (amb impostos) Per a determinar
Impost 0,00 €
Total (amb impostos)
Seguir comprant Tramitar comanda