Ingredients: Aigua, oli de gira-sol*, gluten de BLAT*, proteïna de SOJA*, tomàquet*, llevat* (llevat*, farina de BLAT* i sal marina), salsa de SOJA*(aigua, faves de SOJA*, BLAT*, sal), espessidor: goma garrofí*, gelificant: carragenat; aroma natural (base vegetals) (0,5%), sal marina, extracte de llevat*, emulgent: lecitina de SOJA*.
Ingredientes: Agua, pimientos* (rojo* y verde*) (21,3%), copos de AVENA*, GLUTEN de TRIGO*, setas shiitake* (Lentinula edodes cultivada)(6,6%), aceite de oliva*, cebolla*, tomate*, sal marina, especias*(contiene APIO*), azúcar de caña*, extracto de levadura*.
Ingredients: aigua, oli girasol*, gluten de blat*, proteïna de soja*, tomàquet*, llevat* (conté blat*), salsa de soja* (conté blat*), carragenat, aroma natural (0,5%), sal, extracte de llevat* (conté blat*), lecitina de soja*. (*de producció ecològica)
Al·lèrgens: conté blat i soja. Pot contenir traces de civada, espelta, cacauets, ametlla, avellana, lactis, ou, sèsam, mostassa i api.
Aspectes nutricionals: es tracta d'un plat preparat molt nutritiu i equilibrat que a més és saciant i que presenta menys contingut calòric que les d'origen animal. Posseeixen una important quantitat de proteïnes de valor biològic i fàcil digestió, provinents principalment de la soja. Així mateix, proporcionen hidrats de carboni complexos (de lenta assimilació) i fibra. Pel que fa a[...]
Ingredients Aigua, xampinyó*(21%), flocs de civada*, gluten de blat*, tofu* (10%) (faves de soja*, aigua, coagulant, sulfat de calci), oli d'oliva verge extra (2%)* , ceba*, ceba fregida* (ceba*, oli de palmell*, farina de blat*, sal), salsa de soja* (aigua, faves de soja*, blat*, sal marina), sal marina, brou vegetal*, (sal, farina d'arròs*, extracte de rentatge*, ceba*, all*, oli de gira-sol*), espècies*.
Ingredients: Aigua, gluten de blat*, tofu* (aigua, faves de soja*, estabilitzant: sulfat de calci), oli de gira-sol*, llevat* llevat*, farina de blat*, sal), midó de blat de moro*, sal marina, espècies*, salsa de soja*(aigua, faves de soja*, blat*, sal farina*), espessidor: goma xantana, goma garrofí; gelificant: carragenat; vinagre de poma*, emulgent: lecitina de soja*.