L’all negre és l’all blanc convencional després de patir un procés de fermentació natural. Aquest producte fa que la Salsa Allioli d’All Negre Veggie Sesmans tingui un sabor especial i únic; és la primera salsa ecològica d’aquest tipus que pots trobar al mercat.
Com la salsa allioli, aquesta es pot fer servir per acompanyar plats com verdures a la planxa o a la brasa, carns a la brasa, peixos i mariscs, i arròs negre o fideuà, entre molts altres plats.
INGREDIENTS:Aigua*, oli de gira-sol*, pasta d’all negre (6,2 %)*, oli d’oliva*, suc de llimona*, farina de cigró*, midó de blat de moro*, sal, agave* i mostassa en pols*.
La Salsa Pesto Sesmans no té formatge, de manera que és vegetariana i vegana. És una de les salses més clàssiques per a les pastes, però també es pot combinar amb altres tipus de plats, com les verdures a la brasa. Es tracta d’una salsa molt clàssica i coneguda per tots.
Sense gluten, ou ni lactosa.
INGREDIENTS:Oli d’oliva*, aigua, alfàbrega* (21 %), pinyons*, vinagre de poma*, sal, midó de blat de moro*, farina de cigrons* i acidulant: àcid làctic.
Ingredients: tomaquet**, ceba**, sucre integral de canya*, sal marina, oli de oliva verge extra*. herbes aromatiques* i all*.** De cultiu biodinamic. * De cultiu ecològic
Tomàquet fregit d'elaboració casolana amb hortalisses conreada a la Plana d'Urgell (Lleida). No procedeix de concentrat. Ingredients: Tomàquet *, ceba *, oli d'oliva verge extra *, concentrat de atzavara i sal marina.