DESCRIPCIÓ: Coquetes d'Arròs clàssiques amb sal marina. Ideal com a aperitiu o per prendre entre hores. -Sense gluten. -Elaborat amb arròs de gra sencer (no de farines). -Elaborades a partir d'arròs biològic cultivat dins la vall de Pô (Itàlia). -Un cop seleccionat i pelat l'arròs s'infla per un procés de temperatura al voltant de 270 °C durant uns segons.
INGREDIENTS: Farina de blat*, farina i grans de multicereals* (60%) (ordi*, civada*, sègol*, mill*, lli*), oli d'oliva verge extra*, llevadura, gluten de blat*, sal marina.
Ingredients: Arròs* 50%, recobriment de xocolata negra* 50% (massa de cacau*, sucre de canya integral*, mantega de cacau*, emulsionant: lecitina de gira-sol*)
Ingredients: Arròs* 50%, recobriment de garrofa* 50% (mantega de cacau*, pols de garrofa* 25%, pols de blat de moro*, pols d'arròs*, farina de soja*, emulsionant: lecitina de gira-sol*)
DESCRIPCIÓ: La piadina és una massa fina ja cuita d'origen italià. En aquest cas, està elaborada amb farina d'espelta. El sistema propi de cocció a la flama li dona un apreciat sabor i textura. Igual que les fajites o truites és ideal per a un dinar ràpid, berenar, esmorzar, snack o aperitiu. Es pot emplenar tant en dolç com en salat.
INGREDIENTS: Farina d'ESPERTA, aigua, oli de llavors de gira-sol i sal Conté traces de soja i derivats