Hot Deals

Filtrar per

Disponibilitat

Disponibilitat

PRODUCTES ALIMENTACIÓ INFANTIL

Filtres actius

Llet Lactants 1 400g
8,64 €

Llet Lactants 1 400g

Preu 8,64 €
DESCRIPCIÓ:
La llet infantil 1 de Vaca Bio de Holle és un complement alimentari ideal també per al pas de la lactància materna a la lactància amb biberó i com a afegit, barrejada amb altres aliments, en els primers dotze mesos de vida.
La llet per a lactants Holle té un sabor suau i cremós i és de fàcil digestió gràcies als olis vegetals. Semblant les proteïnes que s'obtenen de la llet materna. És una llet en pols per a nadons ràpida i fàcil de preparar.

COMPOSICIÓ:
Llet desnatada**1, sèrum de llet* en pols parcialment desmineralitzat, oli vegetal* (oli de palmell*3, oli de gira-sol*, oli de colza*), maltodextrina*, lactosa*, llet desnatada en pols**, oli de peix2, llet desnatada en pols*, carbonat de calci, clorur de potassi, bitartrat de turó, clorur de s[...]
Farinetes Flocs Civada 250g
3,37 €

Farinetes Flocs Civada 250g

Preu 3,37 €
DESCRIPCIÓ: Apropiat per a l'inici de l'alimentació complementària, com a molt aviat després del 4t mes.

INGREDIENTS: Farina de civada integral*, vitamina B1.
*d'agricultura ecològica (biodinàmica)

PRODUCTOR/DISTRIBUIDOR: CALVALLS ORIGEN: HOLLE
Farinetes Muesli 250g
3,81 €

Farinetes Muesli 250g

Preu 3,81 €
DESCRIPCIÓ: Farineta de Muesli Bio de Holle és un complement alimentari a base de (civada, plàtan, gerbo, poma) procedent del cultiu ecològic. Fa marxada d'una dieta sana i equilibrada. Font de fibra soluble, vitamines del grup B, carbohidrats i proteïnes. Molt sana per al sistema nerviós i el cervel.l

COMPOSICIÓ: Demeter Blat integral (82%), Farina de Blat Integral (82%), Civada (7%), Civada integral (7%), Plàtan en Pols (6%), Flocs de gerds (3%), Extracte sec de poma (2%), Poma (2%), Vitamina B1, Concentrat d'arròs integral, Gerds, Arròs, Gerds en pols, Vitamina B1 / Tiamina.

PRODUCTOR/DISTRIBUIDOR: CALVALLS ORIGEN: HOLLE
Farinetes Espelta 250g
3,25 €

Farinetes Espelta 250g

Preu 3,25 €
DESCRIPCIÓ: Holle Organic Spelt Jelly és un producte que forma part d'una dieta mixta. Adequat després del quart mes, llevat que el pediatre indiqui el contrari.

COMPOSICIÓ: Vitamina B1 / tiamina, farina d'espelta, farina d'espelta integral, farina d'espelta integral de meter.

ADVERTENCIES: Sempre prepareu un plat nou i fresc. No reutilitzeu la peppa avançada. No calenta la peppa al microones (perill de sobreescalfament). Comproveu sempre la temperatura de consum (aprox. 37 ºC). Començant amb la primera dent, pari atenció a la cura dental correcta. Una preparació inadequada pot fer malbé la salut.

PRODUCTOR/DISTRIBUIDOR: CALVALLS ORIGEN: HOLLE
Llet Lactants Cabra 1
14,94 €

Llet Lactants Cabra 1

Preu 14,94 €
DESCRIPCIÓ: La llet de cabra per a lactants de Fórmula 1 de Holle és un complement alimentari que pot ser la solució a la lactosa de vaca per a nadons des del primer dia de vida.

COMPOSICIÓ: Llet en pols sencera de cabra, maltodextrina, lactosa, olis vegetals, midó, vitamines, lactat de ferro, L-triptòfan, sulfat de zinc, niaciina, calci-D-pantotenat, sulfat de coure, sulfat de manganès, iodat de potassi, àcid fòlic i selenat de sodi.

PRODUCTOR/DISTRIBUIDOR: CALVALLS ORIGEN: HOLLE
Llet Continuació 2 600g (+6...
12,12 €

Llet Continuació 2 600g (+6 mesos)

Preu 12,12 €
DESCRIPCIÓ: La llet de cabra per a lactants de fórmula 2 de Holle és un complement alimentari que pot ser la solució a la lactosa de vaca per a nadons de 6 a 36 mesos.

COMPOSICIÓ: Pantotenat de Calci, Lactato ferrós, Sulfat de Coure, Sulfat de Manganès, Llet Sencera de Cabra en Pols, Oli de Colza, Sulfat de Magnesi, Oli de palma, Selenat de Sodi, Iodat de Potasi, Citrat de sodi, L-Triptòfan, Àcid fòlic, Niacina, Llet en pols sencera de cabra, Lactat de ferro, Calci-D-pantotenat, Olis Vegetals, Vitamina B1 / Tiamina, Vitamina B2 / Riboflavina, Vitamina B6 / piridoxina, Vitamina C / Àcid Ascòrbic, Malta / Niacina3 / Àcid Nicotínic / Vitamina PP, Vitamina B12 / Cobalamina, L-Cisteïna / Cisteïna / Cys / C, Vitamina B8 / biotina / vitamina H / coenzima R, Vitamina E / Tocofe[...]
Farinetes 3 Cereals 250g
3,37 €

Farinetes 3 Cereals 250g

Preu 3,37 €
DESCRIPCIÓ: Farineta semi-làctia, apropiat per a l'inici de l'alimentació complementària. Indicada per als nadons des dels 6 mesos de vida no conté gluten. Elaborada amb arròs integral, blat de moro i mill, és adequada per al correcte creixement i desenvolupament dels nadons. Gran contingut de fibra insoluble i de fàcil digestió. És prepara de manera fàcil i ràpida, ia més no conté sucres afegits.


COMPOSICIÓ: Gra integral (Arròs* 70%, demetre Blat de moro ** 20%, Mill 10%), vitamina B1 (segons la legislació)
*d'agricultura ecològica*
*d'agricultura ecològica(biodinàmica)

PRODUCTOR/DISTRIBUIDOR: CALVALLS ORIGEN: HOLLE
Farinetes Flocs Arròs 250g
3,37 €

Farinetes Flocs Arròs 250g

Preu 3,37 €
DESCRIPCIÓ: Intoleràncies: Sense Gluten. Apropiat per a l'inici de l'alimentació complementària, com a molt aviat després del 4t mes. D'rigen italià

INGREDIENTS: Farina d'arròs integral*, vitamina B1 (segons la legislació) * D'agricultura ecològica.

PRODUCTOR/DISTRIBUIDOR: CALVALLS ORIGEN: HOLLE

.
Farinetes Mill 250g
3,63 €

Farinetes Mill 250g

Preu 3,63 €
"DESCRIPCIÓ: Intoleràncies: Sense GlutenApropiat per a l'inici de l'alimentació complementària, com a molt aviat després del 4t mes.
INGREDIENTS: Farina de mill integral* 75%, farina d'arròs integral * 25%, vitamina B1 (segons la legislació)
*D'agricultura biològica

PRODUCTOR/DISTRIBUIDOR: CALVALLS ORIGEN: HOLLE
Potet Verdures Variades 190g
1,27 €

Potet Verdures Variades 190g

Preu 1,27 €
DESCRIPCIÓ: Intoleràncies: Sense Sucres afegits, Sense SalCertificats: Agricultura Ecològica UE.
Els potets de verdures són ideals per començar amb l'alimentació sòlida després del 4t mes. Per a nens una mica més grans hi ha menús. Els potets júniors, després del 8è mes, són molt apropiats per al període d'adaptació al menjar de tota la família, ja que tenen una consistència una mica més densa.

INGREDIENTS: Verdures 80% (pastanaga * 51%, patata * 18%, espinac * 5%, xirivia * 5%, porro * 1%), aigua*
D'agricultura ecològica (biodinàmica)

PRODUCTOR/DISTRIBUIDOR: CALVALLS ORIGEN: HOLLE
Potet Fruita Muesli 220g
1,54 €

Potet Fruita Muesli 220g

Preu 1,54 €
DESCRIPCIÓ: Dolce di Muesli amb Bio Frutti di Holle és un producte homogeneïtzat amb un sol ingredient, com ara poma pura o pera pura, que té un sabor delicat i és particularment adequat per gaudir de les primeres culleradetes de fruita.

COMPOSICIÓ: Per 100 g: Extracte de poma (10%), Pomes (10%), Damasc (8%), Albercocs (8%), Concentrat de suc de poma (7%), Plàtans (7%), Suc de concentrat de poma (7%) ) , Plàtan (7%), Peres (6%), Pera (6%), Flocs de civada integrals (4%), Sultanes (4%), Passa (4%), Flocs de civada (4%) , Suc de llimona, sèmola d'arròs, suc de llimona deshidratada, midó d'arròs, arròs, aigua, concentrat de suc de llimona, poma.

PRODUCTOR/DISTRIBUIDOR: CALVALLS ORIGEN: HOLLE
Potet Poma Plàtan Albercoc...
1,34 €

Potet Poma Plàtan Albercoc 190g

Preu 1,34 €
DESCRIPCIÓ: Tarret de Poma, Plàtan i Albercoc Bio de Holle és unes postres a base de Poma, Plàtan i Albercoc de cultiu ecològic. Fa marxada d'una dieta saludable i equilibrada. Són la forma adequada d'adaptar el nadó que a poc a poc ingereixi menjars més densos.

COMPOSICÓ: Per 190 g: Fruites Deshidratades (58.1%), Poma (35%), Plàtan (9%), Aigua, Arròs, Albercoc, midó d'arròs, Sèmola d'arròs, Suc de llimona, Suc concentrat de pera.

PRODUCTOR/DISTRIBUIDOR: CALVALLS ORIGEN: HOLLE
Potet Patata Pastanaga...
1,45 €

Potet Patata Pastanaga Vedella 190g

Preu 1,45 €
DESCRIPCIÓ: Intoleràncies: Sense Sucres afegits, Sense SalCertificats: Agricultura Ecològica UE. Els potets de verdures són ideals per començar amb l'alimentació sòlida després del 4t mes. Per a nens una mica més grans hi ha menús. Els potets júniors, després del 8è mes, són molt apropiats per al període d'adaptació al menjar de tota la família, ja que tenen una consistència una mica més densa.

INGREDIENTS: Verdures 58% (pastanaga* 32%, patata* 26%), aigua, carn de vedella* 8%*
D'agricultura ecològica (biodinàmica)

PRODUCTOR/DISTRIBUIDOR: CALVALLS ORIGEN: HOLLE (Alemanya / República Txeca / Països Baixos)
Llet Continuació 4 600g...
12,29 €

Llet Continuació 4 600g (+12 mesos)

Preu 12,29 €
DESCRIPCIÓ: Llet Infantil Creixement 4 Vaca Bio de Holle és un complement per al creixement dels nadons, apta a partir de 12è mes després d'una altra llet de continuació. Recomanada com a part d'una dieta mixta (menjar familiar) o per a la preparació de farinetes.

INGREDIENTS: Vitamina E, Sulfat de Manganès, Vitamina K, Oli de Colza, Oli de palma, Selenat de Sodi, Iodat de Potassi, Llet desnatada en pols, Sèrum de llet en pols, Vitamina C, Vitamina B1, Vitamina B6, Clorur de Potassi, Àcid fòlic, Clorur de Sodi, Niacina, Vitamina A, Vitamina D, D-pantotenat càlcic, Sulfat cúpric, Sèrum de llet, Vitamina B9 / àcid fòlic / folacina, Vitamina B1 / Tiamina, Vitamina B6 / piridoxina, Vitamina C / Á , Maltodextrina, Vitamina B3 / Niacina 3 / Àcid Nicotínic / Vitamina PP, Vitamin[...]
Llet Continuació 3 600g...
12,29 €

Llet Continuació 3 600g (+10 mesos)

Preu 12,29 €
DESCRIPCIÓ: Llet Infantil Continuació 3 Vaca Bio de Holle és un complement alimentari que pot ser utilitzada després d'alletar, si el nadó té gana. Heu de formar part d'una dieta sana i equilibrada que inclogui els biberons i farinetes de gra. És apte per a nadons a partir dels 10 mesos fins als 3 anys.

COMPOSICIÓ: Sulfat de Coure, Sèrum parcialment desmineralitzat, Lactat de ferro, Vitamina D, Vitamina A, Niacina, Àcid fòlic, Vitamina E, Vitamina B6, Vitamina B1, Vitamina C, Llet desnatada en pols, Iodat de Potassi, Selenat de Sodi, Vitamina K , Sulfat de Manganès, Vitamina A / Retinol, Pantotenat de Calci, Llet Desnatada, Midó, Carbonat de Calci, Vitamina D / Calciferol / Antiraquítica, Vitamina B9 / àcid fòlic / folacina, Vitamina K / Fitonadiona, Sulfat de Zinc, Oli V[...]
Llet Continuació Cabra 2
14,94 €

Llet Continuació Cabra 2

Preu 14,94 €
DESCRIPCIÓ: Llet de cabra per a lactants. Complement alimentari que pot ser una solució a la lactosa de vaca per a nadons entre 6 i 36 mesos.

Important: la llet de cabra infantil no sempre és admesa pel sistema nutricional dels nadons que tenen intolerància a la lactosa de vaca. Si el nadó ja ha demostrat una intolerància a la llet de vaca o es dubta que pugui tenir-la, cal consultar el pediatre abans d'utilitzar la llet de cabra per a lactants.

INGREDIENTS: llet en pols sencera de cabra, maltodextrina, lactosa, olis vegetals, midó, vitamines, lactat de ferro, L-triptòfan, sulfat de zinc, niaciina, calci-D-pantotenat, sulfat de coure, sulfat de manganès, iodat de potassi, àcid fòlic i selenato de sodi. Certificat d'Agricultura Ecològica.

ORIGEN: Alema[...]
Bolquers Talla Mini T2...
8,85 €

Bolquers Talla Mini T2 (3/6kg) 31u

Preu 8,85 €
DESCRIPCIÓ: Els bolquers d'un sol ús ecològics.
Tidoo són uns bolquers d'un sol ús fet a França, biodegradables al 50%, que compleixen amb les exigències dels pares i del planeta. Fàcils de fer servir, protegiran la serenitat del nadó i la tranquil·litat dels pares tant de dia com de nit, durant 12 h! La capa encoixinada i fina, és drenada pel film d'adquisició cap a la capa encoixinada absorbent, composta de cel·lulosa certificada FSC©, que atrapa el líquid de forma definitiva Les seves barreres laterals antifugues, que s'adapten perfectament a les cuixes del nadó, proporcionen una seguretat addicional per a una òptima protecció antifuites.Hipoalergènics i provats dermatològicament, els bolquers d'un sol ús Tidoo protegeixen totes les pells de nadó, fins i tot les més sensibles[...]
Bolquers Talla Newborn T1...
7,04 €

Bolquers Talla Newborn T1 (2/5kg) 26u

Preu 7,04 €
DESCRIPCIÓ: Els bolquers d'un sol ús ecològics. Tidoo són biodegradables al 60%, La capa encoixinada i fina, és drenada pel film d'adquisició cap a la capa encoixinada absorbent, composta de cel·lulosa certificada FSC©, que atrapa el líquid de forma definitiva Les seves barreres laterals antifugues, que s'adapten perfectament a les cuixes del nadó, proporcionen una seguretat addicional per a una protecció antifugues òptima.

COMPOSICIÓ: Cel·lulosa o polpa de fusta FSC procedent al 100% de fibres d'origen responsable.

PRODUCTOR: Tidoo Nature
Bolquers T3 (4/9kg) 27u
10,04 €

Bolquers T3 (4/9kg) 27u

Preu 10,04 €
DESCRIPCIÓ: Són ecològics biodegradables al 60% que donen comoditat al teu nadó en atrapar el líquid.Tidoo Nature Bolquers Talla 3 27 Unitats són uns bolquers ecològics per al teu nadó que s'adapten als seus moviments. Estan compostos d'una cel·lulosa certificada que absorbeix el líquid de manera eficaç i d'unes barreres antifugues laterals que s'adapten a la forma de les cuixes. Són hipoal·lèrgics i valen per als nadons amb la pell més sensible. Són transpirables.

COMPOSICIÓ:
• 50% de primeres matèries biodegradables.
• Cel·lulosa o polpa de fusta FSC© procedent al 100% de fibres d'origen responsable.
• 0%: Clor, Làtex, Parafina liquida, OGM, Loció, Parabens, fenoxietanol, conservador, perfum.

PRODUCTOR: Tidoo Nature
Llet Continuació Cabra 3
14,94 €

Llet Continuació Cabra 3

Preu 14,94 €
DESCRIPCIÓ: Llet de cabra per a lactants de Fórmula 3 de Holle és un complement alimentari que pot ser la solució a la lactosa de vaca per a nadons des dels 10 mesos.

COMPOSICIÓ: Llet de cabra en pols 41%, maltodextrina, lactosa, midó, vitamina C, Carbonat de Sodi, Citrat de Sodi, L-cistina, L-triptòfan, L-isoleucina, vitamina E, sulfat de ferro, sulfat de zinc, D- pantotenat de calci, niacina, sulfat de coure, vitamina A, tiamina, riboflavina, vitamina B6, sulfat de manganès, iodat de potassi, àcid fòlic, vitamina K1, selenat de sodi, biotina, vitamina D, Vitamina B12.

PRODUCTOR: Holle

Smoothie Croco Coco 100g
1,31 €

Smoothie Croco Coco 100g

Preu 1,31 €
DESCRIPCIÓ: Boothia de Poma i Mango amb Coco de Holle. Deliciós puré 100% de pomes, mànec i llet de coco de qualitat Demeter per a petits i grans. Pràctic per a les excursions i per prendre entre àpats.

INGREDIENTS: Poma* 80%, mànec* 12%, llet de coco *8% (extracte de coco, aigua)

Productor/Distribuïdor: Holle/Cal Valls
Smoothie Berry Puppy 100g
1,31 €

Smoothie Berry Puppy 100g

Preu 1,31 €
Ingredients: Poma, Prèssec i Fruites del Bosc

Productor/Distribuïdor: Holle/Cal Valls
Smoothie Blue Bird 100g
1,31 €

Smoothie Blue Bird 100g

Preu 1,31 €
DESCRIPCIÓ: Smoothie de pera, poma, nabius i civada de Holle és una alternativa de berenar o postres, amb una textura similar als potets, obté una agradable combinació de sabors alhora que resulta fàcil de menjar. Puré 100% de fruites de qualitat Demeter per a petits i grans. Pràctic per prendre entre menjars.

COMPOSICIÓ: Per 90 g: Pera (50%), Poma (37.5%), Extracte sec de poma (37.5%), Nabiu Roig (10%), Nabiu (10%), Civada (2.5%).

Ingredients: Poma, Pera, Nabius i Civada

Productor/Distribuïdor: Holle/Cal Valls
Smoothie Banana Lama 100g
1,31 €

Smoothie Banana Lama 100g

Preu 1,31 €
DESCRIPCIÓ: Smoothie de Plàtan, Poma, Mango i Albercoc de Holle és un tipus de postres nutritives fetes a base de Plàtan, Poma, Mango i Albercoc. És una alternativa de berenar o postres, amb una textura similar als Tarrets, obté una agradable combinació de sabors alhora que resulta fàcil de menjar.

COMPOSICIÓ: Per 1 unitat: Plàtan (46%), Plàtan en Pols (46%), Poma (33%), Extracte sec de poma (33%), Mànec (14%), Albercoc (6.9%), Llimona (0.1%), Suc concentrat de llimona (0.1%), Concentrat de suc de llimona.

INGREDIENTS: Plàtan, Poma, Mango Albercoc

Productor/Distribuïdor: Holle/Cal Valls