Hot Deals

Algues

Filtres actius

Alga Amanides 100g
7,64 €

Alga Amanides 100g

Preu 7,64 €
ORIGEN: GALICIA. PRODUCTOR: ALGAMAR PREPARACIÓ:
Per a 2 persones: remullar 10 grams d'algues en un plat fons durant 15 min, amb aigua i suc de mitja llimona. Netejar si hi ha restes de petxines. Preparar mentre l'amanida i finalment afegir les algues, amanint amb abundant oli d'oliva o salsa al gust

100 g = acompanyament per a 20 racions.

Ingredients: Algues atlàntiques Wakame, Nori i Dulse.

Varietat Alga: Amanida
Algues per Amanida Algamar, algues atlàntiques Wakame, Nori i Dulse.

Bossa amb 100 grams, equivalent a 20 racions
Ingredients: Algues atlàntiqu[...]
Alga Nori Sushi 25g
6,26 €

Alga Nori Sushi 25g

Preu 6,26 €
ORIGEN: GALICIA. PRODUCTOR: ALGAMAR
PREPARACIÓ:
-Cruda :: Remullar 20 min i afegir a amanides
-Tostada: Sense remullar, torrar 2 min al forn o passar per la paella ben calenta. Escampar sobre el plat d'amanida, sopa, arròs, cuscús, verdures, etc.
--bullida O al vapor: 15 min amb patates, arròs o verdures.
-Rehogada: En truites, croquetes, pasta, ous, verdures, pèsols, cigrons ...
-Al Forn: Acompanyant farcits i gratinats, canelons, lasanya ...

100 g = Acompanyament per a 20 racions
És una alga de mida petita i molts plecs. A Àsia es cultiva i s'elabora mòlta en forma de làmines premsades. A Galícia es troba silvestre a la baixamar i es mol posteriorment en forma de flocs. Té un sabor intens i pot usar-se crua o lleugerament torrada per es[...]
Alga Dulse 100g
11,70 €

Alga Dulse 100g

Preu 11,70 €
ORIGEN: GALICIA. PRODUCTOR: ALGAMAR PREPARACIÓ
Crua :: Trossejar i posar en remull 2 ??min, netejar si hi ha restes de petxines i afegir a l'amanida.
Cuinada: per a sopes i plats ràpids, n'hi ha prou escaldar o afegir al final. Verdures, sopa de civada, fideus, cuscús, truita, polenta, mill, quinoa.

100 g = acompanyament per a 20 racions.

Ja coneguda pels antics celtes, evitava l'escorbut als mariners per la seva riquesa en vitamina C. També destaca per les seves proteïnes, i un excepcional contingut en potassi. De color vermellós, d[...]
Agar Agar Flocs 50g
4,34 €

Agar Agar Flocs 50g

Preu 4,34 €

PREPARACIÓ: - Com gelatina en postres: pastissos, compotes, melmelades, flams, natilles, cremes, sorbets, sucs, llet, batuts, fruita trossejada:
Bullir 8 minuts.
Per fer gelatina de consistència dura: 1 cullerada sopera (uns 3 grams) per œ litre de líquid. deixar refredar
Per consistència de flam: 1 cullerada sopera per litre.
Deixar refredar.

-Com Espessidor de sabor neutre, és ideal també en pastissos salats, potatges, purés i salses

És la gelatina marina de més alta qualitat. Aquesta fibra soluble extreta de l'alga Gelidium [...]
Alga Nori Flocs 100g
12,02 €

Alga Nori Flocs 100g

Preu 12,02 €
ORIGEN: GALICIA PRODUCTOR: ALGAMAR
PREPARACIÓ:
-Cruda :: Remullar 20 min i afegir a amanides
-Tostada: Sense remullar, torrar 2 min al forn o passar per la paella ben calenta. Escampar sobre el plat d'amanida, sopa, arròs, cuscús, verdures, etc.
--bullida O al vapor: 15 min amb patates, arròs o verdures.
-Rehogada: En truites, croquetes, pasta, ous, verdures, pèsols, cigrons ...
-Al Forn: Acompanyant farcits i gratinats, canelons, lasanya ...

100 g = Acompanyament per a 20 racions
És una alga de mida petita i molts plecs. A Àsia es cultiva i s'elabora mòlta en forma de làmines premsades. A Galícia es troba silvestre a la baixamar i es mol posteriorment en forma de flocs. Té un sabor intens i pot usar-se crua o lleugerament torrada per esm[...]
Alga Wakame 100g
8,25 €

Alga Wakame 100g

Preu 8,25 €
ORIGEN: GALICIA PRODUCTOR: ALGAMAR
PREPARACIÓ
- Crua :: Trossejar i posar en remull 15 min, netejar si hi ha restes de petxines i afegir a l'amanida.
- Cuinada: Bullir 20 minuts amb sopa, verdures, patates, arròs, civada, mill, polenta, sèmola, etc.
També sofregida: amb ceba per a pasta, empanades, pizzes, quiches, etc
- Al vapor: Deliciosa com a acompanyant de verdures.
Alga atlàntica silvestre d'aigües profundes i fi sabor. Rica en proteïnes d'alta digestibilitat, sals minerals (excepcional aportació de calci), magnesi, fòsfor, iode i fibra.

100 g = acompanyament per a 20 racions

Com una gegant fulla de roure, creix a les costes de Galícia i pot mesurar 1,5 m. Rica en calci, iode, proteïnes i fibra, és una de les més apropiades pe[...]
Alga Espaguetti Mar 100g
5,19 €

Alga Espaguetti Mar 100g

Preu 5,19 €
ORIGEN: GALICIA . PRODUCTOR: ALGAMAR
PREPARACIÓ
- Crua :: tallar, posar de remull 30 min en aigua amb sal i afegir a l'amanida.
- Cuinada: Bullida amb altres verdures o al vapor 2-30 min. O bé amb arròs, guisats, ofegats, farcit d'empanades i pizzes.
- Fregida: Com calamars arrebossats. Escaldeu primer, arrebossar, fregir i regar amb llimona

100 g = acompanyament per a 20 racions.

Les seves formes allargades i estretes donen el nom a aquesta exuberant alga bruna, molt saborosa i freqüent en litorals profunds i aigües agitades. Rica en fibra, destaca el seu excepcional contingut en ferro i un gust que recorda la sípia. Tant crua com cuinada, per la seva textura i sabor, és una de les algues amb més personalitat i més èxit entre les varietats a[...]
Alga Kombu 100g
4,88 €

Alga Kombu 100g

Preu 4,88 €
ORIGEN: GALICIA. PRODUCTOR: ALGAMAR
PREPARACIÓ:
Netejar si hi ha restes de petxines.
Enfornar prèviament 5 minuts a 200 º C sense remullar, o passar per la paella ben calenta. Per sopes, verdures, guisats, truites, empanades ...
O bé 20 minuts en olla a pressió.
O en aigua bullint 1 hora, al costat de les llegums (llenties, cigrons, etc ...)
Alga atlàntica silvestre. Viu en aigües profundes i pot mesurar fins a 2 m. De consistència carnosa, és molt rica en minerals, aminoàcids essencials i fibra.

De grans dimensions i color marró, viu a una profunditat mitjana de 12 m. Especialment rica en àcid algínic, de consistència carnosa, s'usa a la cuina per donar sabor o com una verdura més. El seu àcid glutàmic estova els llegums. Produeix un efecte s[...]
Alga Percebe Fresca Sal 200g
4,37 €

Alga Percebe Fresca Sal 200g

Preu 4,37 €
Utilització:

Fresques en sal: Renteu en aigua tèbia diverses vegades, eliminant la sal, abans de consumir.

Deshidratades: Rehidratar en aigua tèbia 10 minuts o coure 30-40 minuts (no cal rehidratar-les si es fan servir en aigua de cocció).

Cuina:

Un cop retirada la sal o rehidratada utilitzar com una verdura fresca. Ideal en guisats, sopes, vins, potatges. Usar l'aigua de cocció per a sopes, salses. També en amanides, fornejades, fregides. Usar les fulles com a làmines de pasta per fer lasanyes.

Potencia el sabor dels aliments per l'efecte del seu alt contingut en àcid glutàmic (sabor umami). Estova els llegums fent-los més digestibles.

Salut:

Conté dos sucres: la fructosa i el manitol, ideal per a les perso[...]
Alga Wakame Fresca Sal 130g
3,19 €

Alga Wakame Fresca Sal 130g

Preu 3,19 €
Utilització:

Fresques en sal: Renteu en aigua tèbia diverses vegades, eliminant la sal, abans de consumir.

Deshidratades: Rehidratar en aigua tèbia 10 minuts o coure 5 minuts. No cal
rehidratar-les si es fan servir en aigua de cocció.

Cuina:

Un cop retirada la sal o rehidratada utilitzar com una verdura fresca.

Ideal en amanides, sopes, saltejada, remenats. Molt versàtil.

Salut:

Alt contingut en fucoidans (polisacàrids) amb propietats biològiques descrites: prevé l'obesitat, regula el sistema immunitari i té propietats anticoagulants.

Destaca pel contingut en fòsfor (per a la memòria), iode, ferro, proteïna i fibres.

PRODUCTOR/DISTRIBUÏDOR: Algas La Patrona/Queviure