Alga Wakame 100g
Preu
8,09 €
ORIGEN: GALICIA PRODUCTOR: ALGAMAR
PREPARACIÓ
- Crua :: Trossejar i posar en remull 15 min, netejar si hi ha restes de petxines i afegir a l'amanida.
- Cuinada: Bullir 20 minuts amb sopa, verdures, patates, arròs, civada, mill, polenta, sèmola, etc.
També sofregida: amb ceba per a pasta, empanades, pizzes, quiches, etc
- Al vapor: Deliciosa com a acompanyant de verdures.
Alga atlàntica silvestre d'aigües profundes i fi sabor. Rica en proteïnes d'alta digestibilitat, sals minerals (excepcional aportació de calci), magnesi, fòsfor, iode i fibra.
100 g = acompanyament per a 20 racions
Com una gegant fulla de roure, creix a les costes de Galícia i pot mesurar 1,5 m. Rica en calci, iode, proteïnes i fibra, és una de les més apropiades pe[...]
PREPARACIÓ
- Crua :: Trossejar i posar en remull 15 min, netejar si hi ha restes de petxines i afegir a l'amanida.
- Cuinada: Bullir 20 minuts amb sopa, verdures, patates, arròs, civada, mill, polenta, sèmola, etc.
També sofregida: amb ceba per a pasta, empanades, pizzes, quiches, etc
- Al vapor: Deliciosa com a acompanyant de verdures.
Alga atlàntica silvestre d'aigües profundes i fi sabor. Rica en proteïnes d'alta digestibilitat, sals minerals (excepcional aportació de calci), magnesi, fòsfor, iode i fibra.
100 g = acompanyament per a 20 racions
Com una gegant fulla de roure, creix a les costes de Galícia i pot mesurar 1,5 m. Rica en calci, iode, proteïnes i fibra, és una de les més apropiades pe[...]