PREPARACIÓ: - Com gelatina en postres: pastissos, compotes, melmelades, flams, natilles, cremes, sorbets, sucs, llet, batuts, fruita trossejada: Bullir 8 minuts. Per fer gelatina de consistència dura: 1 cullerada sopera (uns 3 grams) per œ litre de líquid. deixar refredar Per consistència de flam: 1 cullerada sopera per litre. Deixar refredar.
-Com Espessidor de sabor neutre, és ideal també en pastissos salats, potatges, purés i salses
És la gelatina marina de més alta qualitat. Aquesta fibra soluble extreta de l'alga Gelidium sesquipedale, té gust neutre. Per la seva gran puresa també és usat en investigació (microbiologia). 100% vegetal. És saciant i pobre en calories.
Varietat Alga: Agar agar Agar Agar en Flocs serveix per fer gelatina.
És la gelatina marina de més alta qualitat sabor neutre S'empra com a espessidor per a salses, sopes, pastissos salats, potatges o pures; i gelificant per a pastissos, compotes, melmelades, crema, cremes, sorbets o sucs. És 100% vegetal, saciant i pobre en calories. 50g = 10L de Gelatina
PREPARACIÓ: - Com gelatina en postres: pastissos, compotes, melmelades, flams, natilles, cremes, sorbets, sucs, llet, batuts, fruita trossejada: Bullir 8 minuts. Per fer gelatina de consistència dura: 1 cullerada sopera (uns 3 grams) per œ litre de líquid. deixar refredar Per consistència de flam: 1 cullerada sopera per litre. Deixar refredar.
-Com Espessidor de sabor neutre, és ideal també en pastissos salats, potatges, purés i salses
És la gelatina marina de més alta qualitat. Aquesta fibra soluble extreta de l'alga Gelidium sesquipedale, té gust neutre. Per la seva gran puresa també és usat en investigació (microbiologia). 100% vegetal. És saciant i pobre en calories.
Varietat Alga: Agar agar Agar Agar en Flocs serveix per fer gelatina.
És la gelatina marina de més alta qualitat sabor neutre S'empra com a espessidor per a salses, sopes, pastissos salats, potatges o pures; i gelificant per a pastissos, compotes, melmelades, crema, cremes, sorbets o sucs. És 100% vegetal, saciant i pobre en calories. 50g = 10L de Gelatina
ORIGEN: GALICIA PRODUCTOR: ALGAMAR PREPARACIÓ: -Cruda :: Remullar 20 min i afegir a amanides -Tostada: Sense remullar, torrar 2 min al forn o passar per la paella ben calenta. Escampar sobre el plat d'amanida, sopa, arròs, cuscús, verdures, etc. --bullida O al vapor: 15 min amb patates, arròs o verdures. -Rehogada: En truites, croquetes, pasta, ous, verdures, pèsols, cigrons ... -Al Forn: Acompanyant farcits i gratinats, canelons, lasanya ...
100 g = Acompanyament per a 20 racions És una alga de mida petita i molts plecs. A Àsia es cultiva i s'elabora mòlta en forma de làmines premsades. A Galícia es troba silvestre a la baixamar i es mol posteriorment en forma de flocs. Té un sabor intens i pot usar-se crua o lleugerament torrada per esm[...]
ORIGEN: GALICIA. PRODUCTOR: ALGAMAR PREPARACIÓ: Netejar si hi ha restes de petxines. Enfornar prèviament 5 minuts a 200 º C sense remullar, o passar per la paella ben calenta. Per sopes, verdures, guisats, truites, empanades ... O bé 20 minuts en olla a pressió. O en aigua bullint 1 hora, al costat de les llegums (llenties, cigrons, etc ...) Alga atlàntica silvestre. Viu en aigües profundes i pot mesurar fins a 2 m. De consistència carnosa, és molt rica en minerals, aminoàcids essencials i fibra.
De grans dimensions i color marró, viu a una profunditat mitjana de 12 m. Especialment rica en àcid algínic, de consistència carnosa, s'usa a la cuina per donar sabor o com una verdura més. El seu àcid glutàmic estova els llegums. Produeix un efecte s[...]
ORIGEN: GALICIA. PRODUCTOR: ALGAMAR PREPARACIÓ Crua :: Trossejar i posar en remull 2 ??min, netejar si hi ha restes de petxines i afegir a l'amanida. Cuinada: per a sopes i plats ràpids, n'hi ha prou escaldar o afegir al final. Verdures, sopa de civada, fideus, cuscús, truita, polenta, mill, quinoa.
100 g = acompanyament per a 20 racions.
Ja coneguda pels antics celtes, evitava l'escorbut als mariners per la seva riquesa en vitamina C. També destaca per les seves proteïnes, i un excepcional contingut en potassi. De color vermellós, d[...]
ORIGEN: GALICIA. PRODUCTOR: ALGAMAR PREPARACIÓ: -Cruda :: Remullar 20 min i afegir a amanides -Tostada: Sense remullar, torrar 2 min al forn o passar per la paella ben calenta. Escampar sobre el plat d'amanida, sopa, arròs, cuscús, verdures, etc. --bullida O al vapor: 15 min amb patates, arròs o verdures. -Rehogada: En truites, croquetes, pasta, ous, verdures, pèsols, cigrons ... -Al Forn: Acompanyant farcits i gratinats, canelons, lasanya ...
100 g = Acompanyament per a 20 racions És una alga de mida petita i molts plecs. A Àsia es cultiva i s'elabora mòlta en forma de làmines premsades. A Galícia es troba silvestre a la baixamar i es mol posteriorment en forma de flocs. Té un sabor intens i pot usar-se crua o lleugerament torrada per es[...]
ORIGEN: GALICIA . PRODUCTOR: ALGAMAR PREPARACIÓ - Crua :: tallar, posar de remull 30 min en aigua amb sal i afegir a l'amanida. - Cuinada: Bullida amb altres verdures o al vapor 2-30 min. O bé amb arròs, guisats, ofegats, farcit d'empanades i pizzes. - Fregida: Com calamars arrebossats. Escaldeu primer, arrebossar, fregir i regar amb llimona
100 g = acompanyament per a 20 racions.
Les seves formes allargades i estretes donen el nom a aquesta exuberant alga bruna, molt saborosa i freqüent en litorals profunds i aigües agitades. Rica en fibra, destaca el seu excepcional contingut en ferro i un gust que recorda la sípia. Tant crua com cuinada, per la seva textura i sabor, és una de les algues amb més personalitat i més èxit entre les varietats a[...]
ORIGEN: GALICIA PRODUCTOR: ALGAMAR PREPARACIÓ - Crua :: Trossejar i posar en remull 15 min, netejar si hi ha restes de petxines i afegir a l'amanida. - Cuinada: Bullir 20 minuts amb sopa, verdures, patates, arròs, civada, mill, polenta, sèmola, etc. També sofregida: amb ceba per a pasta, empanades, pizzes, quiches, etc - Al vapor: Deliciosa com a acompanyant de verdures. Alga atlàntica silvestre d'aigües profundes i fi sabor. Rica en proteïnes d'alta digestibilitat, sals minerals (excepcional aportació de calci), magnesi, fòsfor, iode i fibra.
100 g = acompanyament per a 20 racions
Com una gegant fulla de roure, creix a les costes de Galícia i pot mesurar 1,5 m. Rica en calci, iode, proteïnes i fibra, és una de les més apropiades pe[...]
ORIGEN: GALICIA. PRODUCTOR: ALGAMAR PREPARACIÓ: Per a 2 persones: remullar 10 grams d'algues en un plat fons durant 15 min, amb aigua i suc de mitja llimona. Netejar si hi ha restes de petxines. Preparar mentre l'amanida i finalment afegir les algues, amanint amb abundant oli d'oliva o salsa al gust
100 g = acompanyament per a 20 racions.
Ingredients: Algues atlàntiques Wakame, Nori i Dulse.
Varietat Alga: Amanida Algues per Amanida Algamar, algues atlàntiques Wakame, Nori i Dulse.
Bossa amb 100 grams, equivalent a 20 racions Ingredients: Algues atlàntiqu[...]
Fresques en sal: Renteu en aigua tèbia diverses vegades, eliminant la sal, abans de consumir.
Deshidratades: Rehidratar en aigua tèbia 10 minuts o coure 5 minuts. No cal rehidratar-les si es fan servir en aigua de cocció.
Cuina:
Un cop retirada la sal o rehidratada utilitzar com una verdura fresca.
Ideal en amanides, sopes, saltejada, remenats. Molt versàtil.
Salut:
Alt contingut en fucoidans (polisacàrids) amb propietats biològiques descrites: prevé l'obesitat, regula el sistema immunitari i té propietats anticoagulants.
Destaca pel contingut en fòsfor (per a la memòria), iode, ferro, proteïna i fibres.