No hi ha productes
Els preus són amb impostos inclosos
PRODUCTOR/DISTRIBUIDOR: ALGAMAR ORIGEN: GALICIAIngredient principal: SèsamGomasio amb Algues Nori, pot substituir la sal.Recomanacions d'ús: directament sobre el plat d'amanida, arròs, verdure[...]
VegàHatcho miso 300 gLimaCertificació ecològica: JP-BIO-154Origen de la matèria prima: No UEIngredients Faves de soja* 65%, aigua, sal marina, farina d'ordi* torrat, A. Oryzae.[...]
DESCRIPCIÓ: Kuzu Bio de Terrasana és un vegetal, aglutinant eficaç que es fa a partir del midó de la kuzuplant. És lliure de gluten i apte per a persones vegetarianes.PROPIETATS: El Kuzu Bio de Terrasana és un midó que procedeix de l'arr[...]
El miso de cigrons i arròs ecològic sense pasteuritzar de Kenshô és un substitut per a les dietes baixes en sal. Sense pasteuritzar, per la qual cosa és un gran probiòtic natural.PRODUCTOR/DISTRIBUÏDOR: Kensho/L'Enllaç de l'Ebre[...]
El miso d'arròs i soja és el miso més suau. És el miso més alt en carbohidrats i amb menys sal, ja que s'elabora amb una concentració més gran d'arròs que de soja, per això és el més dolç de tots. Això permet que tingui una baixa concentració en sal [...]