Miso Shiro Arròs Soja 380g
7,53 €
El miso d'arròs i soja és el miso més suau. És el miso més alt en carbohidrats i amb menys sal, ja que s'elabora amb una concentració més gran d'arròs que de soja, per això és el més dolç de tots. Això permet que tingui una baixa concentració en sal i un temps de fermentació menor.
És el miso més consumit a Europa ja que el seu sabor és més suau. Sense pasteuritzar, per la qual cosa és un gran probiòtic natural.
Ideal per:
- Sopes suaus ia l'estiu
- Elaborar sopa de miso
- Elaborar salses
- Com a substitut de la sal. Serveix també per incrementar el sabor de les verdures, alhora que aporta umami.
PRODUCTOR/DISTRIBUÏDOR: Kensho/L'Enllaç de l'Ebre
És el miso més consumit a Europa ja que el seu sabor és més suau. Sense pasteuritzar, per la qual cosa és un gran probiòtic natural.
Ideal per:
- Sopes suaus ia l'estiu
- Elaborar sopa de miso
- Elaborar salses
- Com a substitut de la sal. Serveix també per incrementar el sabor de les verdures, alhora que aporta umami.
PRODUCTOR/DISTRIBUÏDOR: Kensho/L'Enllaç de l'Ebre
0
0,00 €
Més informació
El miso d'arròs i soja és el miso més suau. És el miso més alt en carbohidrats i amb menys sal, ja que s'elabora amb una concentració més gran d'arròs que de soja, per això és el més dolç de tots. Això permet que tingui una baixa concentració en sal i un temps de fermentació menor.
És el miso més consumit a Europa ja que el seu sabor és més suau. Sense pasteuritzar, per la qual cosa és un gran probiòtic natural.
Ideal per:
- Sopes suaus ia l'estiu
- Elaborar sopa de miso
- Elaborar salses
- Com a substitut de la sal. Serveix també per incrementar el sabor de les verdures, alhora que aporta umami.
PRODUCTOR/DISTRIBUÏDOR: Kensho/L'Enllaç de l'Ebre
És el miso més consumit a Europa ja que el seu sabor és més suau. Sense pasteuritzar, per la qual cosa és un gran probiòtic natural.
Ideal per:
- Sopes suaus ia l'estiu
- Elaborar sopa de miso
- Elaborar salses
- Com a substitut de la sal. Serveix també per incrementar el sabor de les verdures, alhora que aporta umami.
PRODUCTOR/DISTRIBUÏDOR: Kensho/L'Enllaç de l'Ebre
Productes de la mateixa categoria
Miso Cigrons Arròs 380g
Preu
7,53 €
El miso de cigrons i arròs ecològic sense pasteuritzar de Kenshô és un substitut per a les dietes baixes en sal. Sense pasteuritzar, per la qual cosa és un gran probiòtic natural.
PRODUCTOR/DISTRIBUÏDOR: Kensho/L'Enllaç de l'Ebre
PRODUCTOR/DISTRIBUÏDOR: Kensho/L'Enllaç de l'Ebre
Miso Hatcho Soja 380g
Preu
7,53 €
El Miso hatcho de soja eco de Kenshô és un miso elaborat 100% amb soja i fermentat durant 1 any, sense additius i sense sucres afegits.
PRODUCTOR/DISTRIBUÏDOR: Kensho/L'Enllaç de l'Ebre
PRODUCTOR/DISTRIBUÏDOR: Kensho/L'Enllaç de l'Ebre
Vinagre Poma (no filtrat) 500ml
Preu
2,75 €
Vinagre Poma Balsàmic 250ml Cal Valls
Preu
2,75 €
Vinagre Garrofa 250ml
Preu
4,41 €
Vinagre de garrofa. Elaborat amb base de vinagre de vi blanc de l'Alt Camp amb la dolçor de les garrofes. Ideal per amanides, macerats i, fins i tot, postres! Elaborat amb ingredients de Catalunya. Vegà, sense gluten, ni làctics, ni sucres refinats. 250ml.
INGREDIENTS: concentrat de garrofa i vinagre.
AL·LÈRGENS: pot contenir sulfits.
ELABORADOR/DISTRIBUÏDOR: Menjamiques/ Queviure
INGREDIENTS: concentrat de garrofa i vinagre.
AL·LÈRGENS: pot contenir sulfits.
ELABORADOR/DISTRIBUÏDOR: Menjamiques/ Queviure
Kuzu 125g
Preu
10,59 €
DESCRIPCIÓ: Kuzu Bio de Terrasana és un vegetal, aglutinant eficaç que es fa a partir del midó de la kuzuplant. És lliure de gluten i apte per a persones vegetarianes.
PROPIETATS: El Kuzu Bio de Terrasana és un midó que procedeix de l'arrel Pueraria lobata. Com que és pur i ecològic només conté el midó de l'arrel de la planta esmentada. Amb tot, és un producte sense gluten, per la qual cosa és adequat per a les persones celíaques.
INGREDIENTS: Por 100 g: kuzu eco.
PRODUCTOR: Cal Valls
PROPIETATS: El Kuzu Bio de Terrasana és un midó que procedeix de l'arrel Pueraria lobata. Com que és pur i ecològic només conté el midó de l'arrel de la planta esmentada. Amb tot, és un producte sense gluten, per la qual cosa és adequat per a les persones celíaques.
INGREDIENTS: Por 100 g: kuzu eco.
PRODUCTOR: Cal Valls
Gomasi amb Alga Nori 150g
Preu
3,97 €
PRODUCTOR/DISTRIBUIDOR: ALGAMAR ORIGEN: GALICIA
Ingredient principal: Sèsam
Gomasio amb Algues Nori, pot substituir la sal.
Recomanacions d'ús: directament sobre el plat d'amanida, arròs, verdures, sopes, pasta, salses ...
Ingredients: sèsam, alga Nori atlàntica i sal marina atlàntica.
Producte amb certificat d'alimentació ecològic.
Quantitat: 120 gr (40 grams d'algues per quilo)
Ingredient principal: Sèsam
Gomasio amb Algues Nori, pot substituir la sal.
Recomanacions d'ús: directament sobre el plat d'amanida, arròs, verdures, sopes, pasta, salses ...
Ingredients: sèsam, alga Nori atlàntica i sal marina atlàntica.
Producte amb certificat d'alimentació ecològic.
Quantitat: 120 gr (40 grams d'algues per quilo)