DESCRIPCIÓ: Kuzu Bio de Terrasana és un vegetal, aglutinant eficaç que es fa a partir del midó de la kuzuplant. És lliure de gluten i apte per a persones vegetarianes.
PROPIETATS: El Kuzu Bio de Terrasana és un midó que procedeix de l'arrel Pueraria lobata. Com que és pur i ecològic només conté el midó de l'arrel de la planta esmentada. Amb tot, és un producte sense gluten, per la qual cosa és adequat per a les persones celíaques.
Vinagre de garrofa. Elaborat amb base de vinagre de vi blanc de l'Alt Camp amb la dolçor de les garrofes. Ideal per amanides, macerats i, fins i tot, postres! Elaborat amb ingredients de Catalunya. Vegà, sense gluten, ni làctics, ni sucres refinats. 250ml.
INGREDIENTS: 69% llevat ecològic (Saccharomyces cerevisiae, 30% farina de blat ecològica, 1% sal marina.
No és possible fer pa amb aquest producte. Informació addicional: pot contenir traces de gluten, fruits de closca, cacauets, ou, soja, llet, api, mostassa, sèsam i tramussos.
El miso d'arròs i soja és el miso més suau. És el miso més alt en carbohidrats i amb menys sal, ja que s'elabora amb una concentració més gran d'arròs que de soja, per això és el més dolç de tots. Això permet que tingui una baixa concentració en sal i un temps de fermentació menor.
És el miso més consumit a Europa ja que el seu sabor és més suau. Sense pasteuritzar, per la qual cosa és un gran probiòtic natural.
Ideal per: - Sopes suaus ia l'estiu - Elaborar sopa de miso - Elaborar salses - Com a substitut de la sal. Serveix també per incrementar el sabor de les verdures, alhora que aporta umami.
El miso de cigrons i arròs ecològic sense pasteuritzar de Kenshô és un substitut per a les dietes baixes en sal. Sense pasteuritzar, per la qual cosa és un gran probiòtic natural.