Hot Deals

Conserves i Algues

Filtres actius

Pebrot Piquillo Tires 200g
4,56 €

Pebrot Piquillo Tires 200g

Preu 4,56 €
DESCRIPCIÓ: Ajuda a reduir les taxes del colesterol a la sang, millora la salut mental i també ajuda a reduir malalties relacionades amb el tracte gastrointestinal.
És ideal per a tractaments per als trastorns intestinals i són molt bons per prevenir malalties ja són una bona font de vitamina C, E, provitamina A.

COMPOSICIÓ: Valor nutricional per 100 g:
Valor energètic 38 kcal 161 kJ
Greixos 0,6 g
de les quals saturades 0,3 g
Hidrats de carboni 7,0 g
dels quals sucres 4,6 g
Fibra alimentària 1,6 g
Proteïnes 2,0 g
Sal 0,3 g

Conservar en un lloc fresc i sec, protegit de la llum directa.
Un cop obert, conservar entre 0 i 3 °C.

PRODUCTOR/DISTRIBUIDOR: CALVALLS
ORIGEN: LL[...]
Tomàquet Sencera Pelada 660g
2,12 €

Tomàquet Sencera Pelada 660g

Preu 2,12 €
DESCRIPCIÓ: Tomàquets sencers cultivats a la Plana d'Urgell.
Madurats al sol, són dolços i rics en vitamina C.
Demetre.

INGREDIENTS:
100% Tomàquet*.
*Provinents d'Agricultura Ecològica.

PRODUCTOR/DISTRIBUIDOR: CAL VALLS
ORIGEN: LLEIDA
Tonyina Natural 525g
8,61 €

Tonyina Natural 525g

Preu 8,61 €
DESCRIPCIÓ: Lloms de tonyina llistat, "Skipjack", provinents de la pesca controlada i sostenible capturats pels pescadors costaners artesanals de l'Atlàntic Mitjà-Est. Peixos amb canya un a un. Cuits en aigua de mar i envasats en una salmorra lleugera. La pesca amb canya, mètode recomanat per diverses organitzacions conservacionistes, prevé els descarts per mides indesitjats i d'espècies no comercials o protegides assegurant els estocs naturals necessaris per al manteniment de generacions futures de l'espècie. La no utilització de xarxes és una garantia per a la qualitat i frescor del peix utilitzat en aquest producte. Aquesta pesca es desenvolupa sota els reglaments de pesca de la Unió Europea, és controlada per l'ICCAT, (Comissió Internacional per a la Conservació de la Tonyina de [...]
Sardines Oli Oliva 120g
2,47 €

Sardines Oli Oliva 120g

Preu 2,47 €
DESCRIPCIÓ: Sardines (Sardina W.), provinents de la pesca sostenible i controlada, capturades amb xarxes de cèrcol pels vaixells pesquers artesanals a les costes de l'Atlàntic Nord-est (Zones FAO 27.VIII a-b -Golfo de Biscaia-). Netejades i envasades a mà en oli d'oliva verge extra de primera pressió en fred procedent de l'agricultura ecològica certificada.
La pesca de la sardina amb xarxes de cèrcol (Purse Seiner), mètode recomanat per diverses organitzacions conservacionistes, prevé els descarts per mides desitjats i d'espècies no comercials o protegides assegurant els estocs naturals necessaris per al manteniment de generacions futures de l'espècie. La no utilització de xarxes d'arrossegament és una garantia per a la qualitat del peix utilitzat en aquest producte ajudant al s[...]
Calamar Tentacles Salsa...
2,83 €

Calamar Tentacles Salsa Gallega 120g

Preu 2,83 €
Trossos de tentacles del calamar gegant peix pels pescadors nadius de la costa del Pacífic peruà, cuits al vapor i envasats en la típica salsa gallega elaborada amb oli d'oliva verge extra, pebre vermell i espècies, procedents de l'agricultura ecològica espanyola certificada.
El calamar gegant, "Potón del Pacífic", és una espècie que abunda en les aigües càlides de les costes del Pacífic meridional Sud-americà. Aquesta pesca forma part de la manera de vida tradicional dels pescadors que utilitzen per a ella petites embarcacions i arts tradicionals, evitant d'aquesta manera la sobrepesca o captura d'espècies no comercials o protegides.

Aquesta pesquera està controlada i certificada per les autoritats pesqueres i sanitàries peruanes en tota la seva cadena productiva, co[...]
Sardines Oli Oliva 525g
6,72 €

Sardines Oli Oliva 525g

Preu 6,72 €
Sardines (Sardina W.), provinents de la pesca sostenible i controlada, capturades amb xarxes de cèrcol pels vaixells pesquers artesanals a les costes de l'Atlàntic Nord-est (Zones FAO 27.VIII a-b -Golfo de Biscaia-). Netejades i envasades a mà en oli d'oliva verge ecològica certificada.
La pesca de la sardina amb xarxes de cèrcol (Purse Seiner), mètode recomanat per diverses organitzacions conservacionistes, prevé els descarts per mides desitjats i d'espècies no comercials o protegides assegurant els estocs naturals necessaris per al manteniment de generacions futures de l'espècie. La no utilització de xarxes d'arrossegament és una garantia per a la qualitat del peix utilitzat en aquest producte ajudant al seu torn a protegir i conservar els fons marí.

Processament de[...]
Tonyina Oli Oliva 525g
10,54 €

Tonyina Oli Oliva 525g

Preu 10,54 €
DESCRIPCIÓ: Lloms de tonyina clara, "yellowfin", provinents de la pesca controlada i sostenible capturats pels pescadors costaners artesanals de l'Atlàntic Mitjà-Est. Peixos amb canya un a un i envasats en oli d'oliva verge extra de l'agricultura ecològica espanyola certificada.
La pesca amb canya, mètode recomanat per diverses organitzacions conservacionistes, prevé els descarts per mides indesitjats i d'espècies no comercials o protegides assegurant els estocs naturals necessaris per al manteniment de generacions futures de l'espècie. La no utilització de xarxes és una garantia per a la qualitat i frescor del peix utilitzat en aquest producte.

Aquesta pesca es desenvolupa sota els reglaments de pesca de la Unió Europea, és controlada per l'ICCAT, (Comissió Internaci[...]
Musclos Escabeix 120g
6,09 €

Musclos Escabeix 120g

Preu 6,09 €
DESCRIPCIÓ: Els nostres musclos provenen de l'aqüicultura ecològica certificada de mol·luscs bivalves de Galícia, la qual es desenvolupa en harmonia amb el medi ambient ajudant a promoure la sostenibilitat de les espècies, alhora que ajuda al manteniment de famílies de llarga tradició marinera.
Aquests musclos són recol·lectats de muscleres situades a la Ria d'Arousa, a la costa oest d'Espanya, caracteritzada per les seves aigües profundes i clares, amb un alt contingut de nutrients naturals i cultivats en cordes de 12m de longitud per un període d'un any, el que li permet desenvolupar un excepcional grandària i particular gust.

Envasats en el tradicional escabetx fet amb oli d'oliva verge extra, vinagre, pebre vermell, ceba i all, tots procedents de l'agricultura eco[...]
Tonyina Escabeix 120g
2,79 €

Tonyina Escabeix 120g

Preu 2,79 €
Lloms de tonyina llistat, "Skipjack", (Katsuwonus pelamis), provinent de la pesca controlada i sostenible, capturat pels pescadors costaners artesanals de l'Atlàntic Centre-Est i Nord-est (Zones FAO 27.Xa2 -Illes Azores- / 34.I .2 -Illes Canàries- / 34.III.12 -Costa de Senegal-). Peixos amb canya un a un i envasats en el tradicional escabetx elaborat oli d'oliva verge extra de primer premsada en fred, vinagre de poma i pebre vermell, tots procedents de l'agricultura ecològica certificada.
La pesca amb canya, mètode recomanat per diverses organitzacions conservacionistes, prevé els descarts per mides indesitjats i d'espècies no comercials o protegides assegurant els estocs naturals necessaris per al manteniment de generacions futures de l'espècie. La no utilització de xarxes és u[...]
Tonyina Oli Oliva 120g
2,80 €

Tonyina Oli Oliva 120g

Preu 2,80 €
DESCRIPCIÓ: Lloms de tonyina clara, "yellowfin", provinents de la pesca controlada i sostenible capturats pels pescadors costaners artesanals de l'Atlàntic Mitjà-Est. Peixos amb canya un a un i envasats en oli d'oliva verge extra de l'agricultura ecològica espanyola certificada.
La pesca amb canya, mètode recomanat per diverses organitzacions conservacionistes, prevé els descarts per mides indesitjats i d'espècies no comercials o protegides assegurant els estocs naturals necessaris per al manteniment de generacions futures de l'espècie. La no utilització de xarxes és una garantia per a la qualitat i frescor del peix utilitzat en aquest producte.

Aquesta pesca es desenvolupa sota els reglaments de pesca de la Unió Europea, és controlada per l'ICCAT, (Comissió Internaci[...]
Tonyina Natural 120g
2,26 €

Tonyina Natural 120g

Preu 2,26 €
Lloms de tonyina llistat, "Skipjack", provinents de la pesca controlada i sostenible capturats pels pescadors costaners artesanals de l'Atlàntic Mitjà-Est. Peixos amb canya un a un. Cuits en aigua de mar i envasats en una salmorra lleugera. La pesca amb canya, mètode recomanat per diverses organitzacions conservacionistes, prevé els descarts per mides indesitjats i d'espècies no comercials o protegides assegurant els estocs naturals necessaris per al manteniment de generacions futures de l'espècie. La no utilització de xarxes és una garantia per a la qualitat i frescor del peix utilitzat en aquest producte. Aquesta pesca es desenvolupa sota els reglaments de pesca de la Unió Europea, és controlada per l'ICCAT, (Comissió Internacional per a la Conservació de la Tonyina de l'Atlàntic) [...]
Alga Amanides 100g
7,64 €

Alga Amanides 100g

Preu 7,64 €
ORIGEN: GALICIA. PRODUCTOR: ALGAMAR PREPARACIÓ:
Per a 2 persones: remullar 10 grams d'algues en un plat fons durant 15 min, amb aigua i suc de mitja llimona. Netejar si hi ha restes de petxines. Preparar mentre l'amanida i finalment afegir les algues, amanint amb abundant oli d'oliva o salsa al gust

100 g = acompanyament per a 20 racions.

Ingredients: Algues atlàntiques Wakame, Nori i Dulse.

Varietat Alga: Amanida
Algues per Amanida Algamar, algues atlàntiques Wakame, Nori i Dulse.

Bossa amb 100 grams, equivalent a 20 racions
Ingredients: Algues atlàntiqu[...]
Alga Nori Sushi 25g
6,26 €

Alga Nori Sushi 25g

Preu 6,26 €
ORIGEN: GALICIA. PRODUCTOR: ALGAMAR
PREPARACIÓ:
-Cruda :: Remullar 20 min i afegir a amanides
-Tostada: Sense remullar, torrar 2 min al forn o passar per la paella ben calenta. Escampar sobre el plat d'amanida, sopa, arròs, cuscús, verdures, etc.
--bullida O al vapor: 15 min amb patates, arròs o verdures.
-Rehogada: En truites, croquetes, pasta, ous, verdures, pèsols, cigrons ...
-Al Forn: Acompanyant farcits i gratinats, canelons, lasanya ...

100 g = Acompanyament per a 20 racions
És una alga de mida petita i molts plecs. A Àsia es cultiva i s'elabora mòlta en forma de làmines premsades. A Galícia es troba silvestre a la baixamar i es mol posteriorment en forma de flocs. Té un sabor intens i pot usar-se crua o lleugerament torrada per es[...]
Alga Dulse 100g
11,70 €

Alga Dulse 100g

Preu 11,70 €
ORIGEN: GALICIA. PRODUCTOR: ALGAMAR PREPARACIÓ
Crua :: Trossejar i posar en remull 2 ??min, netejar si hi ha restes de petxines i afegir a l'amanida.
Cuinada: per a sopes i plats ràpids, n'hi ha prou escaldar o afegir al final. Verdures, sopa de civada, fideus, cuscús, truita, polenta, mill, quinoa.

100 g = acompanyament per a 20 racions.

Ja coneguda pels antics celtes, evitava l'escorbut als mariners per la seva riquesa en vitamina C. També destaca per les seves proteïnes, i un excepcional contingut en potassi. De color vermellós, d[...]
Agar Agar Flocs 50g
4,34 €

Agar Agar Flocs 50g

Preu 4,34 €

PREPARACIÓ: - Com gelatina en postres: pastissos, compotes, melmelades, flams, natilles, cremes, sorbets, sucs, llet, batuts, fruita trossejada:
Bullir 8 minuts.
Per fer gelatina de consistència dura: 1 cullerada sopera (uns 3 grams) per œ litre de líquid. deixar refredar
Per consistència de flam: 1 cullerada sopera per litre.
Deixar refredar.

-Com Espessidor de sabor neutre, és ideal també en pastissos salats, potatges, purés i salses

És la gelatina marina de més alta qualitat. Aquesta fibra soluble extreta de l'alga Gelidium [...]
Alga Nori Flocs 100g
12,02 €

Alga Nori Flocs 100g

Preu 12,02 €
ORIGEN: GALICIA PRODUCTOR: ALGAMAR
PREPARACIÓ:
-Cruda :: Remullar 20 min i afegir a amanides
-Tostada: Sense remullar, torrar 2 min al forn o passar per la paella ben calenta. Escampar sobre el plat d'amanida, sopa, arròs, cuscús, verdures, etc.
--bullida O al vapor: 15 min amb patates, arròs o verdures.
-Rehogada: En truites, croquetes, pasta, ous, verdures, pèsols, cigrons ...
-Al Forn: Acompanyant farcits i gratinats, canelons, lasanya ...

100 g = Acompanyament per a 20 racions
És una alga de mida petita i molts plecs. A Àsia es cultiva i s'elabora mòlta en forma de làmines premsades. A Galícia es troba silvestre a la baixamar i es mol posteriorment en forma de flocs. Té un sabor intens i pot usar-se crua o lleugerament torrada per esm[...]
Alga Wakame 100g
8,25 €

Alga Wakame 100g

Preu 8,25 €
ORIGEN: GALICIA PRODUCTOR: ALGAMAR
PREPARACIÓ
- Crua :: Trossejar i posar en remull 15 min, netejar si hi ha restes de petxines i afegir a l'amanida.
- Cuinada: Bullir 20 minuts amb sopa, verdures, patates, arròs, civada, mill, polenta, sèmola, etc.
També sofregida: amb ceba per a pasta, empanades, pizzes, quiches, etc
- Al vapor: Deliciosa com a acompanyant de verdures.
Alga atlàntica silvestre d'aigües profundes i fi sabor. Rica en proteïnes d'alta digestibilitat, sals minerals (excepcional aportació de calci), magnesi, fòsfor, iode i fibra.

100 g = acompanyament per a 20 racions

Com una gegant fulla de roure, creix a les costes de Galícia i pot mesurar 1,5 m. Rica en calci, iode, proteïnes i fibra, és una de les més apropiades pe[...]
Alga Espaguetti Mar 100g
5,19 €

Alga Espaguetti Mar 100g

Preu 5,19 €
ORIGEN: GALICIA . PRODUCTOR: ALGAMAR
PREPARACIÓ
- Crua :: tallar, posar de remull 30 min en aigua amb sal i afegir a l'amanida.
- Cuinada: Bullida amb altres verdures o al vapor 2-30 min. O bé amb arròs, guisats, ofegats, farcit d'empanades i pizzes.
- Fregida: Com calamars arrebossats. Escaldeu primer, arrebossar, fregir i regar amb llimona

100 g = acompanyament per a 20 racions.

Les seves formes allargades i estretes donen el nom a aquesta exuberant alga bruna, molt saborosa i freqüent en litorals profunds i aigües agitades. Rica en fibra, destaca el seu excepcional contingut en ferro i un gust que recorda la sípia. Tant crua com cuinada, per la seva textura i sabor, és una de les algues amb més personalitat i més èxit entre les varietats a[...]
Alga Kombu 100g
4,88 €

Alga Kombu 100g

Preu 4,88 €
ORIGEN: GALICIA. PRODUCTOR: ALGAMAR
PREPARACIÓ:
Netejar si hi ha restes de petxines.
Enfornar prèviament 5 minuts a 200 º C sense remullar, o passar per la paella ben calenta. Per sopes, verdures, guisats, truites, empanades ...
O bé 20 minuts en olla a pressió.
O en aigua bullint 1 hora, al costat de les llegums (llenties, cigrons, etc ...)
Alga atlàntica silvestre. Viu en aigües profundes i pot mesurar fins a 2 m. De consistència carnosa, és molt rica en minerals, aminoàcids essencials i fibra.

De grans dimensions i color marró, viu a una profunditat mitjana de 12 m. Especialment rica en àcid algínic, de consistència carnosa, s'usa a la cuina per donar sabor o com una verdura més. El seu àcid glutàmic estova els llegums. Produeix un efecte s[...]
Mongeta Verda Conserva 400g
4,07 €

Mongeta Verda Conserva 400g

Preu 4,07 €
DESCRIPCIÓ: Cal Valls Mongeta Verda ECO. Pot de 400 g. 8,22 €/kg. Cal Valls és una empresa familiar, dedicada des del 1978 a la producció i elaboració de sucs i conserves vegetals de cultiu ecològic.

PRODUCTOR: Cal Valls
ORIGEN: Està ubicada en un poble de la província de Lleida, Vilanova de Bellpuig (Catalunya-Espanya).
Bonítol 220g
7,41 €

Bonítol 220g

Preu 7,41 €
DESCRIPCIÓ: Tonyina Blanca en oli d'oliva ecològic (220 g) Lloms de to blanc provinents de pesca controlada i sostenible capturats per pescadors costaners artesanals del Nord d'Espanya. Procedent de l'agricultura ecològica espanyola certificada. Pes net: 220 g. Pes escorregut: 154 g.

INGREDIENTS: Tonyina blanca (70%), Oli d'oliva verge extra (28%)*, Sal marina.
(*: Procedent de l'agricultura ecològica).
Producte lliure de gluten.

PRODUCTOR: Pan do Mar
Remolatxa Rallada Vinagre 190g
2,25 €

Remolatxa Rallada Vinagre 190g

Preu 2,25 €
DESCRIPCIÓ: Remolatxa ratllada Bio de Cal Valls és un producte que es realitza de forma artesanal i amb tota la cura per garantir la màxima qualitat del producte.

INGREDIENTS: Remolatxa, Aigua, Vinagre, Suc de llimona, Xarop d'atzavara, Sal marina.

PRODUCTOR: Cal Valls
Pastanaga Rallada Vinagre 190g
2,63 €

Pastanaga Rallada Vinagre 190g

Preu 2,63 €
DESCRIPCIÓ: Pes net: 350 g. Pes escorregut: 190 g
Informació nutricional:
Paràmetre Valor (100 g)
Valor energètic 78 kJ / 18 kcal
Greixos 0,09 g de les quals saturades
0,02 g Hidrats de Carboni 3,3 g dels quals sucres 3,3 g
Proteïnes 0,6 g
Fibra alimentària 1,2 g
Sal 0,2 g

INGREDIENTS: Pastanagues (55%)*, aigua, concentrat d'atzavara*, sal i corrector d'acidesa: àcid cítric. * Procedents de cultiu ecològic.

PRODUCTOR: Cal Valls
Xucrut 350g
1,73 €

Xucrut 350g

Preu 1,73 €

Sense lactosa

Vegetarià

Vegà
Xucrut 360 g
Machandel

Certificació ecològica: NL-BIO-01
Origen de la matèria prima: UE

Ingredients
Col blanca*, sal marina, baies de ginebre silvestres*.
Blat Moro Dolç 350g Machandel
2,04 €

Blat Moro Dolç 350g Machandel

Preu 2,04 €

Sense lactosa

Vegetarià

Vegà
Blat de moro dolç 350 g
Machandel

Certificació ecològica: NL-BIO-01
Origen de la matèria prima: UE

Ingredients
Blat de moro dolç*, aigua, sal marina

Pèsols Cuits 410g Cal Valls
2,87 €

Pèsols Cuits 410g Cal Valls

Preu 2,87 €
DESCRIPCIÓ: Pèsols ecològics de categoria Primera.

INGREDIENTS: Pèsols, aigua i sal.
*Procedent de l'agricultura ecològica .

PRODUCTOR: Cal Valls"
Verat Oli Oliva 120g
3,04 €

Verat Oli Oliva 120g

Preu 3,04 €
DESCRIPCIÓ: Filets de verat en oli d'oliva, procedent de pesca sostenible.

INGREDIENTS: Verat, oli d'oliva extra verge* i sal.
INFORMACIÓ NUTRICIONAL MITJANA PER 100G: Valor energètic: 1183 kJ/283 kca. Greixos: 14,3 gdels quals, sucres: 14,3 g Proteïnes:
27 g Pes net: 120 g
PRODUCTOR Pan do mar
Tomàquet Deshidratat Oli...
2,60 €

Tomàquet Deshidratat Oli Oliva 155g

Preu 2,60 €
Productor/Distribuïdor: Conservas Emperatriz

Ingredients Tomàquet sec*, oli d'oliva verge extra*, vinagre de vi blanc*, sal, sucre*, orenga*, julivert*, antioxidant: àcid ascòrbic, i acidulant: àcid cítric
Xampinyó Laminat 310g
3,51 €

Xampinyó Laminat 310g

Preu 3,51 €
DESCRIPCIÓ: Xampinyó laminat ecològic de la casa de conserves Emperadriu Eco, una empresa familiar ubicada a La Rioja, dedicada a la fabricació de conserves vegetables i de peix de la màxima qualitat. El seu procés productiu es basa en el màxim respecte per la conservació i protecció del medi ambient. A més de seleccionar les millors matèries primeres per a les conserves.

Productor/Distribuïdor: Conservas Emperatriz

Ingredients Xampinyons laminats cultivats (agaricus bisporus)*, aigua i sal