PROPIETATS: Tenint en compte que la col és una hortalissa de gran valor nutricional, el resultat de la fermentació, té l'enorme benefici que es multipliquen aquestes propietats beneficioses durant el procés de la fermentació làctica. Entre les seves propietats destaca: cuida la micro biota intestinal, ens aporta gran quantitat de vitamines i minerals (ferro, calci i fòsfor), és digestiu, és depurativa (detox), i per últim però no menys important: actua com a protector de fetge i pàncrees. El pebre vermell picant a part del seu peculiar sabor també ens aporta vitamina B6, ens ajuda a millorar la digestió i la circulació sanguínia.
PREPARACIÓ: el pots menjar tant calent com fred, ja sigui l'ingredient principal del plat o com a acompanyament. Pot estar present en rostit[...]
DESCRIPCIÓ: Ajuda a reduir les taxes del colesterol a la sang, millora la salut mental i també ajuda a reduir malalties relacionades amb el tracte gastrointestinal. És ideal per a tractaments per als trastorns intestinals i són molt bons per prevenir malalties ja són una bona font de vitamina C, E, provitamina A.
COMPOSICIÓ: Valor nutricional per 100 g: Valor energètic 38 kcal 161 kJ Greixos 0,6 g de les quals saturades 0,3 g Hidrats de carboni 7,0 g dels quals sucres 4,6 g Fibra alimentària 1,6 g Proteïnes 2,0 g Sal 0,3 g
Conservar en un lloc fresc i sec, protegit de la llum directa. Un cop obert, conservar entre 0 i 3 °C.
DESCRIPCIÓ: Cal Valls Mongeta Verda ECO. Pot de 400 g. 8,22 €/kg. Cal Valls és una empresa familiar, dedicada des del 1978 a la producció i elaboració de sucs i conserves vegetals de cultiu ecològic.
PRODUCTOR: Cal Valls ORIGEN: Està ubicada en un poble de la província de Lleida, Vilanova de Bellpuig (Catalunya-Espanya).
DESCRIPCIÓ: Xampinyó laminat ecològic de la casa de conserves Emperadriu Eco, una empresa familiar ubicada a La Rioja, dedicada a la fabricació de conserves vegetables i de peix de la màxima qualitat. El seu procés productiu es basa en el màxim respecte per la conservació i protecció del medi ambient. A més de seleccionar les millors matèries primeres per a les conserves.
Productor/Distribuïdor: Conservas Emperatriz
Ingredients Xampinyons laminats cultivats (agaricus bisporus)*, aigua i sal
Cultivats i elaborats a Navarra segons el mètode de l’agricultura ecològica. Recol·lectats i elaborats a mà, de forma artesanal. No contenen enduridors, acidulants, blanquejadors ni cap altre producte químic.
DESCRIPCIÓ: Remolatxa ratllada Bio de Cal Valls és un producte que es realitza de forma artesanal i amb tota la cura per garantir la màxima qualitat del producte.
INGREDIENTS: Remolatxa, Aigua, Vinagre, Suc de llimona, Xarop d'atzavara, Sal marina.