DESCRIPCIÓ: El millor acompanyament per a un remenat, pasta i arrossos. La varietat de sabors gràcies a la combinació dels seus bolets fan d'aquest assortiment un producte diferenciat de qualsevol altra barreja. 100% natural sense conservants i provinent d'agricultura ecològica és molt recomanable per a tots els que cuiden la seva alimentació.
INGREDIENTS: bolets de cultiu (pleurotus ostreatus), shiitake (lentinus edodes), xampinyó (agaricus bisporus), aigua i sal.
DESCRIPCIÓ: Cal Valls Mongeta Verda ECO. Pot de 400 g. 8,22 €/kg. Cal Valls és una empresa familiar, dedicada des del 1978 a la producció i elaboració de sucs i conserves vegetals de cultiu ecològic.
PRODUCTOR: Cal Valls ORIGEN: Està ubicada en un poble de la província de Lleida, Vilanova de Bellpuig (Catalunya-Espanya).
PROPIETATS: el blat de moro dolç ecològic és un aliment vegetal el consum del qual augmenta la sacietat i proporciona energia d'alliberament lenta a l'organisme, perfecte per augmentar la densitat calòrica de multitud de plats aportant a més fibra, hidratació i minerals essencials. És perfecte per a esportistes i persones de totes les edats, ja que el sabor dolç és molt atractiu per als nens i sol ser molt digestiu, amb l'afegit que és apte per a celíacs o intolerants al gluten.
PREPARACIÓ: el blat de moro dolç ecològic està llest per fer servir en amanides o qualsevol plat. Aportant dolçor a les teves millors receptes.
INGREDIENTS: blat de moro*, aigua, sal i suc de llimona*. *Procedent de cultiu ecològic.
PROPIETATS: Tenint en compte que la col és una hortalissa de gran valor nutricional, el resultat de la fermentació, té l'enorme benefici que es multipliquen aquestes propietats beneficioses durant el procés de la fermentació làctica. Entre les seves propietats destaca: cuida la micro biota intestinal, ens aporta gran quantitat de vitamines i minerals (ferro, calci i fòsfor), és digestiu, és depurativa (detox), i per últim però no menys important: actua com a protector de fetge i pàncrees. El pebre vermell picant a part del seu peculiar sabor també ens aporta vitamina B6, ens ajuda a millorar la digestió i la circulació sanguínia.
PREPARACIÓ: el pots menjar tant calent com fred, ja sigui l'ingredient principal del plat o com a acompanyament. Pot estar present en rostit[...]
DESCRIPCIÓ: Remolatxa ratllada Bio de Cal Valls és un producte que es realitza de forma artesanal i amb tota la cura per garantir la màxima qualitat del producte.
INGREDIENTS: Remolatxa, Aigua, Vinagre, Suc de llimona, Xarop d'atzavara, Sal marina.