DESCRIPCIÓ: Sardines (Sardina W.), provinents de la pesca sostenible i controlada, capturades amb xarxes de cèrcol pels vaixells pesquers artesanals a les costes de l'Atlàntic Nord-est (Zones FAO 27.VIII a-b -Golfo de Biscaia-). Netejades i envasades a mà en oli d'oliva verge extra de primera pressió en fred procedent de l'agricultura ecològica certificada. La pesca de la sardina amb xarxes de cèrcol (Purse Seiner), mètode recomanat per diverses organitzacions conservacionistes, prevé els descarts per mides desitjats i d'espècies no comercials o protegides assegurant els estocs naturals necessaris per al manteniment de generacions futures de l'espècie. La no utilització de xarxes d'arrossegament és una garantia per a la qualitat del peix utilitzat en aquest producte ajudant al s[...]
Sardines (Sardina W.), provinents de la pesca sostenible i controlada, capturades amb xarxes de cèrcol pels vaixells pesquers artesanals a les costes de l'Atlàntic Nord-est (Zones FAO 27.VIII a-b -Golfo de Biscaia-). Netejades i envasades a mà en oli d'oliva verge extra de primera pressió en fred procedent de l'agricultura ecològica certificada. La pesca de la sardina amb xarxes de cèrcol (Purse Seiner), mètode recomanat per diverses organitzacions conservacionistes, prevé els descarts per mides desitjats i d'espècies no comercials o protegides assegurant els estocs naturals necessaris per al manteniment de generacions futures de l'espècie. La no utilització de xarxes d'arrossegament és una garantia per a la qualitat del peix utilitzat en aquest producte ajudant al seu torn a protegir i conservar els fons marí.
Processament dels ingredients ecològics i traçabilitat de la pesca certificats per BCS Öko-Garantie. Autoritat Espanyola de control de la producció ecològica: ES-GA-ES / CRAEGA, Concello Regulador de la Producció Ecològica de Galícia. Produït sota la reglamentació per a la producció ecològica UE 834/2007 art.23.
Sardines fregides -en oli d'oliva ecològic (120g) pes Net 120g pes Escorregut 90g ingredients Sardines: 70%, Oli d'oliva verge extra *: el 29%, sal marina. (*: Procedent de l'agricultura ecològica).
Sardines (Sardina W.), provinents de la pesca sostenible i controlada, capturades amb xarxes de cèrcol pels vaixells pesquers artesanals a les costes de l'Atlàntic Nord-est (Zones FAO 27.VIII a-b -Golfo de Biscaia-). Netejades i envasades a mà en oli d'oliva verge extra de primera pressió en fred procedent de l'agricultura ecològica certificada. La pesca de la sardina amb xarxes de cèrcol (Purse Seiner), mètode recomanat per diverses organitzacions conservacionistes, prevé els descarts per mides desitjats i d'espècies no comercials o protegides assegurant els estocs naturals necessaris per al manteniment de generacions futures de l'espècie. La no utilització de xarxes d'arrossegament és una garantia per a la qualitat del peix utilitzat en aquest producte ajudant al seu torn a protegir i conservar els fons marí.
Processament dels ingredients ecològics i traçabilitat de la pesca certificats per BCS Öko-Garantie. Autoritat Espanyola de control de la producció ecològica: ES-GA-ES / CRAEGA, Concello Regulador de la Producció Ecològica de Galícia. Produït sota la reglamentació per a la producció ecològica UE 834/2007 art.23.
Sardines fregides -en oli d'oliva ecològic (120g) pes Net 120g pes Escorregut 90g ingredients Sardines: 70%, Oli d'oliva verge extra *: el 29%, sal marina. (*: Procedent de l'agricultura ecològica).
Lloms de tonyina llistat, "Skipjack", provinents de la pesca controlada i sostenible capturats pels pescadors costaners artesanals de l'Atlàntic Mitjà-Est. Peixos amb canya un a un. Cuits en aigua de mar i envasats en una salmorra lleugera. La pesca amb canya, mètode recomanat per diverses organitzacions conservacionistes, prevé els descarts per mides indesitjats i d'espècies no comercials o protegides assegurant els estocs naturals necessaris per al manteniment de generacions futures de l'espècie. La no utilització de xarxes és una garantia per a la qualitat i frescor del peix utilitzat en aquest producte. Aquesta pesca es desenvolupa sota els reglaments de pesca de la Unió Europea, és controlada per l'ICCAT, (Comissió Internacional per a la Conservació de la Tonyina de l'Atlàntic) [...]
Trossos de tentacles del calamar gegant peix pels pescadors nadius de la costa del Pacífic peruà, cuits al vapor i envasats en la típica salsa gallega elaborada amb oli d'oliva verge extra, pebre vermell i espècies, procedents de l'agricultura ecològica espanyola certificada. El calamar gegant, "Potón del Pacífic", és una espècie que abunda en les aigües càlides de les costes del Pacífic meridional Sud-americà. Aquesta pesca forma part de la manera de vida tradicional dels pescadors que utilitzen per a ella petites embarcacions i arts tradicionals, evitant d'aquesta manera la sobrepesca o captura d'espècies no comercials o protegides.
Aquesta pesquera està controlada i certificada per les autoritats pesqueres i sanitàries peruanes en tota la seva cadena productiva, co[...]
DESCRIPCIÓ: Els nostres musclos provenen de l'aqüicultura ecològica certificada de mol·luscs bivalves de Galícia, la qual es desenvolupa en harmonia amb el medi ambient ajudant a promoure la sostenibilitat de les espècies, alhora que ajuda al manteniment de famílies de llarga tradició marinera. Aquests musclos són recol·lectats de muscleres situades a la Ria d'Arousa, a la costa oest d'Espanya, caracteritzada per les seves aigües profundes i clares, amb un alt contingut de nutrients naturals i cultivats en cordes de 12m de longitud per un període d'un any, el que li permet desenvolupar un excepcional grandària i particular gust.
Envasats en el tradicional escabetx fet amb oli d'oliva verge extra, vinagre, pebre vermell, ceba i all, tots procedents de l'agricultura eco[...]
DESCRIPCIÓ: Filets de verat en oli d'oliva, procedent de pesca sostenible.
INGREDIENTS: Verat, oli d'oliva extra verge* i sal. INFORMACIÓ NUTRICIONAL MITJANA PER 100G: Valor energètic: 1183 kJ/283 kca. Greixos: 14,3 gdels quals, sucres: 14,3 g Proteïnes: 27 g Pes net: 120 g PRODUCTOR Pan do mar
DESCRIPCIÓ: Tonyina Blanca en oli d'oliva ecològic (220 g) Lloms de to blanc provinents de pesca controlada i sostenible capturats per pescadors costaners artesanals del Nord d'Espanya. Procedent de l'agricultura ecològica espanyola certificada. Pes net: 220 g. Pes escorregut: 154 g.
INGREDIENTS: Tonyina blanca (70%), Oli d'oliva verge extra (28%)*, Sal marina. (*: Procedent de l'agricultura ecològica). Producte lliure de gluten.
Filets de verat sense pell i sense espines provinents de la pesca sostenible i controlada, capturades pels pescadors artesanals de litoral de la costa nord d'Espanya. Pescades emprant l'art denominat "línia de mà", directament sobre el cardumen i sense la utilització de xarxes. Aquest mètode de pesca és recomanat per diverses organitzacions conservacionistes ja que prevé els descarts per mides no desitjats i també d'espècies no comercials o protegides, assegurant els estocs naturals necessaris per al manteniment de generacions futures de l'espècie. La no utilització de xarxes és una garantia per a la qualitat del peix utilitzat en aquest producte.
DESCRIPCIÓ: Lloms de tonyina clara, "yellowfin", provinents de la pesca controlada i sostenible capturats pels pescadors costaners artesanals de l'Atlàntic Mitjà-Est. Peixos amb canya un a un i envasats en oli d'oliva verge extra de l'agricultura ecològica espanyola certificada. La pesca amb canya, mètode recomanat per diverses organitzacions conservacionistes, prevé els descarts per mides indesitjats i d'espècies no comercials o protegides assegurant els estocs naturals necessaris per al manteniment de generacions futures de l'espècie. La no utilització de xarxes és una garantia per a la qualitat i frescor del peix utilitzat en aquest producte.
Aquesta pesca es desenvolupa sota els reglaments de pesca de la Unió Europea, és controlada per l'ICCAT, (Comissió Internaci[...]
DESCRIPCIÓ: Lloms de tonyina llistat, "Skipjack", provinents de la pesca controlada i sostenible capturats pels pescadors costaners artesanals de l'Atlàntic Mitjà-Est. Peixos amb canya un a un. Cuits en aigua de mar i envasats en una salmorra lleugera. La pesca amb canya, mètode recomanat per diverses organitzacions conservacionistes, prevé els descarts per mides indesitjats i d'espècies no comercials o protegides assegurant els estocs naturals necessaris per al manteniment de generacions futures de l'espècie. La no utilització de xarxes és una garantia per a la qualitat i frescor del peix utilitzat en aquest producte. Aquesta pesca es desenvolupa sota els reglaments de pesca de la Unió Europea, és controlada per l'ICCAT, (Comissió Internacional per a la Conservació de la Tonyina de [...]
Lloms de tonyina llistat, "Skipjack", (Katsuwonus pelamis), provinent de la pesca controlada i sostenible, capturat pels pescadors costaners artesanals de l'Atlàntic Centre-Est i Nord-est (Zones FAO 27.Xa2 -Illes Azores- / 34.I .2 -Illes Canàries- / 34.III.12 -Costa de Senegal-). Peixos amb canya un a un i envasats en el tradicional escabetx elaborat oli d'oliva verge extra de primer premsada en fred, vinagre de poma i pebre vermell, tots procedents de l'agricultura ecològica certificada. La pesca amb canya, mètode recomanat per diverses organitzacions conservacionistes, prevé els descarts per mides indesitjats i d'espècies no comercials o protegides assegurant els estocs naturals necessaris per al manteniment de generacions futures de l'espècie. La no utilització de xarxes és u[...]
DESCRIPCIÓ: Lloms de tonyina clara, "yellowfin", provinents de la pesca controlada i sostenible capturats pels pescadors costaners artesanals de l'Atlàntic Mitjà-Est. Peixos amb canya un a un i envasats en oli d'oliva verge extra de l'agricultura ecològica espanyola certificada. La pesca amb canya, mètode recomanat per diverses organitzacions conservacionistes, prevé els descarts per mides indesitjats i d'espècies no comercials o protegides assegurant els estocs naturals necessaris per al manteniment de generacions futures de l'espècie. La no utilització de xarxes és una garantia per a la qualitat i frescor del peix utilitzat en aquest producte.
Aquesta pesca es desenvolupa sota els reglaments de pesca de la Unió Europea, és controlada per l'ICCAT, (Comissió Internaci[...]