Hot Deals
Tonyina Natural 120g
search
  • Tonyina Natural 120g

Tonyina Natural 120g


E010105
Disponible 65 Articles

2,26 €

Lloms de tonyina llistat, "Skipjack", provinents de la pesca controlada i sostenible capturats pels pescadors costaners artesanals de l'Atlàntic Mitjà-Est. Peixos amb canya un a un. Cuits en aigua de mar i envasats en una salmorra lleugera. La pesca amb canya, mètode recomanat per diverses organitzacions conservacionistes, prevé els descarts per mides indesitjats i d'espècies no comercials o protegides assegurant els estocs naturals necessaris per al manteniment de generacions futures de l'espècie. La no utilització de xarxes és una garantia per a la qualitat i frescor del peix utilitzat en aquest producte. Aquesta pesca es desenvolupa sota els reglaments de pesca de la Unió Europea, és controlada per l'ICCAT, (Comissió Internacional per a la Conservació de la Tonyina de l'Atlàntic) [...]


Unitats

Més informació

PRODUCTOR/DISTRIBUIDOR: PANDOMAR ORIGEN: VILANOVA D'AROUSA/PONTEVEDRA

Lloms de tonyina llistat, "Skipjack", provinents de la pesca controlada i sostenible capturats pels pescadors costaners artesanals de l'Atlàntic Mitjà-Est. Peixos amb canya un a un. Cuits en aigua de mar i envasats en una salmorra lleugera. La pesca amb canya, mètode recomanat per diverses organitzacions conservacionistes, prevé els descarts per mides indesitjats i d'espècies no comercials o protegides assegurant els estocs naturals necessaris per al manteniment de generacions futures de l'espècie. La no utilització de xarxes és una garantia per a la qualitat i frescor del peix utilitzat en aquest producte. Aquesta pesca es desenvolupa sota els reglaments de pesca de la Unió Europea, és controlada per l'ICCAT, (Comissió Internacional per a la Conservació de la Tonyina de l'Atlàntic) i supervisada pel Earth Island Institute, (Dolphin Safe).
Tonyina al natural (120g)
pes Net
120gr.
pes Escorregut
90 gr.
ingredients
Tonyina (75%), Aigua, Sal marina.Atún (75%), Aigua, Sal marina.Atún (75%), Aigua, Sal marina.Atún (75%), Aigua, Sal marina.

Producte lliure de gluten