Alga Kombu 100g
Preu
4,79 €
ORIGEN: GALICIA. PRODUCTOR: ALGAMAR
PREPARACIÓ:
Netejar si hi ha restes de petxines.
Enfornar prèviament 5 minuts a 200 º C sense remullar, o passar per la paella ben calenta. Per sopes, verdures, guisats, truites, empanades ...
O bé 20 minuts en olla a pressió.
O en aigua bullint 1 hora, al costat de les llegums (llenties, cigrons, etc ...)
Alga atlàntica silvestre. Viu en aigües profundes i pot mesurar fins a 2 m. De consistència carnosa, és molt rica en minerals, aminoàcids essencials i fibra.
De grans dimensions i color marró, viu a una profunditat mitjana de 12 m. Especialment rica en àcid algínic, de consistència carnosa, s'usa a la cuina per donar sabor o com una verdura més. El seu àcid glutàmic estova els llegums. Produeix un efecte s[...]
PREPARACIÓ:
Netejar si hi ha restes de petxines.
Enfornar prèviament 5 minuts a 200 º C sense remullar, o passar per la paella ben calenta. Per sopes, verdures, guisats, truites, empanades ...
O bé 20 minuts en olla a pressió.
O en aigua bullint 1 hora, al costat de les llegums (llenties, cigrons, etc ...)
Alga atlàntica silvestre. Viu en aigües profundes i pot mesurar fins a 2 m. De consistència carnosa, és molt rica en minerals, aminoàcids essencials i fibra.
De grans dimensions i color marró, viu a una profunditat mitjana de 12 m. Especialment rica en àcid algínic, de consistència carnosa, s'usa a la cuina per donar sabor o com una verdura més. El seu àcid glutàmic estova els llegums. Produeix un efecte s[...]