Hot Deals
Alga Amanides 100g
search
  • Alga Amanides 100g

Alga Amanides 100g


3939
Disponible 5 Articles

7,64 €

ORIGEN: GALICIA. PRODUCTOR: ALGAMAR PREPARACIÓ:
Per a 2 persones: remullar 10 grams d'algues en un plat fons durant 15 min, amb aigua i suc de mitja llimona. Netejar si hi ha restes de petxines. Preparar mentre l'amanida i finalment afegir les algues, amanint amb abundant oli d'oliva o salsa al gust

100 g = acompanyament per a 20 racions.

Ingredients: Algues atlàntiques Wakame, Nori i Dulse.

Varietat Alga: Amanida
Algues per Amanida Algamar, algues atlàntiques Wakame, Nori i Dulse.

Bossa amb 100 grams, equivalent a 20 racions
Ingredients: Algues atlàntiqu[...]


Unitats

Més informació

ORIGEN: GALICIA. PRODUCTOR: ALGAMAR PREPARACIÓ:
Per a 2 persones: remullar 10 grams d'algues en un plat fons durant 15 min, amb aigua i suc de mitja llimona. Netejar si hi ha restes de petxines. Preparar mentre l'amanida i finalment afegir les algues, amanint amb abundant oli d'oliva o salsa al gust

100 g = acompanyament per a 20 racions.

Ingredients: Algues atlàntiques Wakame, Nori i Dulse.

Varietat Alga: Amanida
Algues per Amanida Algamar, algues atlàntiques Wakame, Nori i Dulse.

Bossa amb 100 grams, equivalent a 20 racions
Ingredients: Algues atlàntiques Wakame, Nori i Dulse.

Wakame: sembla gegant fulla de roure, procedent de les costes de Galícia, rica en calci, iode, proteïnes i fibra, és una de les més apropiades per consumir crua en amanides.

Nori: alga de mida petita i molts plecs. A Galícia es troba silvestre a la baixamar i es mol posteriorment en forma de flocs. Té un sabor intens i pot usar-se crua o lleugerament torrada per esmicolar després sobre el plat. Destaca en proteïnes, vitamina A i vitamina B12.

Dulse: coneguda pels antics celtes perquè evitava l'escorbut als mariners gràcies a la seva riquesa en vitamina C. També destaca per les seves proteïnes, i un excepcional contingut en potassi. De color vermellós, dóna vistositat i color a les amanides, delicat sabor i aroma

Producte certificat d'alimentació ecològica