Hot Deals
Alga Wakame 100g
search
  • Alga Wakame 100g

Alga Wakame 100g


3069
Disponible 4 Articles

8,09 €

ORIGEN: GALICIA PRODUCTOR: ALGAMAR
PREPARACIÓ
- Crua :: Trossejar i posar en remull 15 min, netejar si hi ha restes de petxines i afegir a l'amanida.
- Cuinada: Bullir 20 minuts amb sopa, verdures, patates, arròs, civada, mill, polenta, sèmola, etc.
També sofregida: amb ceba per a pasta, empanades, pizzes, quiches, etc
- Al vapor: Deliciosa com a acompanyant de verdures.
Alga atlàntica silvestre d'aigües profundes i fi sabor. Rica en proteïnes d'alta digestibilitat, sals minerals (excepcional aportació de calci), magnesi, fòsfor, iode i fibra.

100 g = acompanyament per a 20 racions

Com una gegant fulla de roure, creix a les costes de Galícia i pot mesurar 1,5 m. Rica en calci, iode, proteïnes i fibra, és una de les més apropiades pe[...]


Unitats

Més informació

ORIGEN: GALICIA PRODUCTOR: ALGAMAR
PREPARACIÓ
- Crua :: Trossejar i posar en remull 15 min, netejar si hi ha restes de petxines i afegir a l'amanida.
- Cuinada: Bullir 20 minuts amb sopa, verdures, patates, arròs, civada, mill, polenta, sèmola, etc.
També sofregida: amb ceba per a pasta, empanades, pizzes, quiches, etc
- Al vapor: Deliciosa com a acompanyant de verdures.
Alga atlàntica silvestre d'aigües profundes i fi sabor. Rica en proteïnes d'alta digestibilitat, sals minerals (excepcional aportació de calci), magnesi, fòsfor, iode i fibra.

100 g = acompanyament per a 20 racions

Com una gegant fulla de roure, creix a les costes de Galícia i pot mesurar 1,5 m. Rica en calci, iode, proteïnes i fibra, és una de les més apropiades per consumir crua en amanides, i per iniciar-se en la cuina amb algues, per la seva gran versatilitat: en sopes, arròs, amb altres verdures, al forn, simplement bullida , en farcits de empanades, etc.

Varietat Alga: Wakame
Alga wakame Algamar, 1kg, és una alga atlàntica silvestre d'aigües profundes i fi sabor. Rica en proteïnes d'alta digestibilitat, sals minerals (excepcional aportació de calci), magnesi, fòsfor, iode i fibra.

Com una gegant fulla de roure, creix a les costes de Galícia i pot mesurar 1,5 m. Rica en calci, iode, proteïnes i fibra, és una de les més apropiades per consumir crua en amanides, i per iniciar-se en la cuina amb algues, per la seva gran versatilitat.


COMPOSICIÓ mitjana per 1000 g


Proteïnes: 220,7 g, Greixos: 15 g, Hidrats de Carboni: 468 g, Fibra: 35,3%, Potassi: 6810 mg, Calci: 13800 mg, Magnesi: 6800 mg, Fòsfor: 2350 mg, Ferro: 200 mg , Iode: 6850 microg, Vitamina A: 004 mg, Vit C: 52.9 mg