Cafè 100% aràbica d'alçada torrat i mòlt. Cultivat a Perú entre 1000 i 1800 metres d'altura. Aquest cafè ofereix una tassa equilibrada entre la seva fina acidesa, cos moderat i nota a fruits vermells. Procedent d'Agricultura Ecològica i Comerç Just.
Cafè 100% aràbica d'alçada torrat i mòlt. Cultivat a Perú entre 1000 i 1800 metres d'altura. Aquest cafè ofereix una tassa equilibrada entre la seva fina acidesa, cos moderat i nota a fruits vermells. Procedent d'Agricultura Ecològica i Comerç Just.
Cafè 100% aràbica d'alçada torrat i mòlt. Cultivat a Perú entre 1000 i 1800 metres d'altura. Aquest cafè ofereix una tassa equilibrada entre la seva fina acidesa, cos moderat i nota a fruits vermells. Procedent d'Agricultura Ecològica i Comerç Just.
DESCRIPCIÓ:10 càpsules ecològiques i biodegradables de cafè Fortíssimo compatibles amb les màquines tipus nespresso. Un cafè d’una intensitat excepcional. Una potent combinació de grans de Robusta africans i Arabica d'Amèrica Central, amb un torrat intens que potencia al màxim la força d’aquest gran cafè. Torrat natural.
INGREDIENTS: cafè descafeïnat en gra ecològic de Comerç Just de torrat natural.
ORIGEN: Àfrica i Centreamèrica
PRODUCTOR: PRODUCTE DE COMERÇ JUST DISTRIBUIDOR: QUEVIURE
Cafè mòlt de torrat natural, blend Arabica i Robusta. Intensitat 12.
Un cafè d’una intensitat excepcional. Una potent combinació de grans Robusta i Arabica amb un torrat intens que potencia al màxim la força d’aquest gran cafè.
Cafè en gra de torrat natural 100% aràbica. Cultivat a Hondures entre 1000 i 1500 metres d'altura. Intensitat 4. És un cafè amb molt de cos i acidesa mitjana amb tocs a fruits secs, cacau i fusta.
Origen / Organització CJ: COMSA (Hondures). Productor/Distribuídor: IDEAS/Queviure
DESCRIPCIÓ: El cafè biològic liofilitzat descafeïnat, de la més alta qualitat, ha estat sotmès als més moderns processos de solubilització, de manera que el producte final conserva totes les seves excel·lents propietats d'aroma, sabor i color.
Cafè mòlt de torrat natural, 100% Arabica. Intensitat 6.
Un cafè excel·lent, suau i molt aromàtic. De cos equilibrat, ric en matisos i amb un perfil sensorial d’excel·lent qualitat. Ideal per a paladars gourmet.
Cafè ecològic elegant, suau i d'agradable fragància. Descafeïnat sense fer ús de productes químics agressius per al medi ambient i les persones. Manté intactes les millors qualitats dels grans cafès.