ORIGEN: BOLIVIA. DISTRIBUIDOR/PRODUCTOR: Anapqui, Asociación Nacional de Productores de Quinua/QUEVIURE. PRODUCTE: La Quínua Real era l'aliment bàsic dels Inques, en Quechua significa ""cereal Mare""
La quínua és considera com (aliment perfecte) per l'Organització de les Nacions Unides per a l'Agricultura i l'Alimentació (FAO, 1986), que també sosté que és un dels aliments amb més futur i què més pot contribuir a solucionar els problemes nutricionals al món. És per tant important potenciar el seu cultiu i el seu coneixement, cosa a la qual contribuïm amb la seva importació i comercialització, donant tanta informació com ens sigui possible a qui la coneixen per primera vegada o els que vulguin saber més.
La quinoa que comercialitzem ha estat conreada a l'alt[...]
ORIGEN: BOLIVIA. DISTRIBUIDOR/PRODUCTOR: Anapqui, Asociación Nacional de Productores de Quinua/QUEVIURE. PRODUCTE: La Quínua Real era l'aliment bàsic dels Inques, en Quechua significa ""cereal Mare""
La quínua és considera com (aliment perfecte) per l'Organització de les Nacions Unides per a l'Agricultura i l'Alimentació (FAO, 1986), que també sosté que és un dels aliments amb més futur i què més pot contribuir a solucionar els problemes nutricionals al món. És per tant important potenciar el seu cultiu i el seu coneixement, cosa a la qual contribuïm amb la seva importació i comercialització, donant tanta informació com ens sigui possible a qui la coneixen per primera vegada o els que vulguin saber més.
La quinoa que comercialitzem ha estat conreada a l'altiplà andí, a Bolívia, per ANAPQUI. La quinoa no conté gluten (a diferència de cereals d'ús i consum molt comú en la nostra societat, com el blat). És un excel·lent substitut de la carn, ja que té un alt contingut en proteïnes, però a diferència d'aquesta no provoca pujades al colesterol. És rica també en greixos, minerals i carbohidrats. També conté lisina, un aminoàcid no molt abundant en el regne vegetal, que té funcions claus en el desenvolupament de les cèl·lules del cervell i el creixement.
ORIGEN: BOLIVIA. DISTRIBUIDOR/PRODUCTOR: Anapqui, Asociación Nacional de Productores de Quinua/QUEVIURE. PRODUCTE: La Quínua Real era l'aliment bàsic dels Inques, en Quechua significa ""cereal Mare""
La quínua és considera com (aliment perfecte) per l'Organització de les Nacions Unides per a l'Agricultura i l'Alimentació (FAO, 1986), que també sosté que és un dels aliments amb més futur i què més pot contribuir a solucionar els problemes nutricionals al món. És per tant important potenciar el seu cultiu i el seu coneixement, cosa a la qual contribuïm amb la seva importació i comercialització, donant tanta informació com ens sigui possible a qui la coneixen per primera vegada o els que vulguin saber més.
La quinoa que comercialitzem ha estat conreada a l'altiplà andí, a Bolívia, per ANAPQUI. La quinoa no conté gluten (a diferència de cereals d'ús i consum molt comú en la nostra societat, com el blat). És un excel·lent substitut de la carn, ja que té un alt contingut en proteïnes, però a diferència d'aquesta no provoca pujades al colesterol. És rica també en greixos, minerals i carbohidrats. També conté lisina, un aminoàcid no molt abundant en el regne vegetal, que té funcions claus en el desenvolupament de les cèl·lules del cervell i el creixement.
DISTRIBUIDOR: QUEVIURE. PRODUCTE: El cous cous es d'origen Amazic, i es un plat el.laborat amb sèmola de blat i se li pot afegir, verdures, carn o llegums, i salsa picant. La procedència del nom es per el recipient on es cuina habitualment.
DISTRIBUIDOR:QUEVIURE. ORIGEN: FRANÇA PRODUCTE: El mill és una planta originària de l'Índia però molt cultivada a l'antiga URSS, la Xina i l'Àfrica occidental, on es part de la dieta bàsica. En altres llocs només s'aprofita per alimentar animals, però igual que el fajol s'ha impulsat el consum en las noves dietes, ja que és un cereal sense gluten.[1]
Resisteix molt bé temperaturas de secà, i és de fàcil conservació i de cicle molt curt, cosa que permet aprofitar una curta temporada plujosa.
Com que té molta proteïna i necessita poca aigua per créixer es creu que serà un dels cereals bàsics per alimentar una població mundial que no para de créixer