Ingredients: Olives*, aigua, sal marina, all* i plantes aromàtiques*. *procedent d’agricultura ecològica. Excepcionalment pot contenir algun pinyol o fragment de pinyol.
Ingredients: Olives*, aigua, sal marina, all* i plantes aromàtiques*. *procedent d’agricultura ecològica. Excepcionalment pot contenir algun pinyol o fragment de pinyol.
Ingredients: Olives*, aigua, sal marina, all* i plantes aromàtiques*. *procedent d’agricultura ecològica. Excepcionalment pot contenir algun pinyol o fragment de pinyol.
L'Oli Gazpachera dóna nom a una barreja tradicional procedent de l'àrea mediterrània en l'elaboració de la qual s'utilitzen olives de tipus camamilla, i amanides perquè abtinguin encara més el sabor. A més d'un aperitiu saludable, les olives constitueixen un acompanyament excel·lent i s'utilitzen en infinitat de receptes de cuina.
PROPIETATS: les olives verdes ecològiques, a més de vitamines del grup B, vitamina E i provitamina A o betacarotè, són font de polifenols amb efectes antioxidants. En aquest sentit, tenen un paper protector davant del colesterol “dolent” o LDL. També contenen calci, potassi, magnesi, ferro i fòsfor.
"DESCRIPCIÓ: Olives d'Andalusia, d'agricultura ecològica, sense adobs, insecticides ni herbicides de síntesi química. En salmorra entre 15 i 18 taules i amanides de formes tradicional. No tractades amb insulsa càustica ni altres productes químics.
INGREDIENTS: olives camamilla*, sal marina, aigua i herbes aromàtiques* *Procedents de cultiu ecològic.
PRODUCTOR/DISTRIBUIDOR: CALVALLS ORÍGEN: CATALUNYA
DESCRIPCIÓ: Les olives grassonetes de Cal Valls procedeixen d'agricultura ecològica amb tot el sabor i les propietats nutricionals pròpies d'aquestes olives. Estan elaborades de forma tradicional amb salmorra entre 15 i 18 mesos. Són un aliment sa i natural de primera qualitat i són aptes per a vegans.
INGREDIENTS: Olives gordal*, sal marina, aigua i herbes aromàtiques* *Procedents de cultiu ecològic.
PRODUCTOR/DISTRIBUIDOR: CALVALLS ORÍGEN: CATALUNYA