Ingredients Aigua, oli de gira-sol*, faves de soja* 8%, xarop de blat de moro*, espessidor: goma xantana, sal marina, extracte natural de vainilla Bourbon*
PRODUCTOR/DISTRIBUIDOR: ALGAMAR ORIGEN: GALICIA Sopa Juliana amb Alga Wakame de producció ecològica.
Forma d'ús:
1 cullerada sopera plena per tassa. Bullir 20 min. Afegir oli al gust Quantitat: 150 g (13 racions aprox.)
Ingredients: Pastanaga *, xirivia *, porro *, ceba *, julivert *, api * i alga wakame atlàntica * 4%
* Ingredients de producció ecològica
Informació nutricional per 100 g:
Valor energètic: 302 kcal / 1273 kj Proteïnes: 7.9 g Hidrats de carboni: 57.8 g dels quals sucres: 4.4 g Greixos: 0.2 g de les quals saturats: <0.1 g Sodi: 0.4 g Fibra: 18.7 g * Pot contenir traces de gluten, sèsam, soja, fruits de cl[...]