En italià la paraula MONELLA està associada a una nena murri, sempre inquieta i que expandeix la seva energia a tots els que l'envolten. “Non fare la monella!” és aquesta frase típica que els pares italians diuen per intentar contenir l'explosió de vitalitat de la “bambina”.
A VEGGIE KARMA, aquest nom ens va semblar ideal per descriure un producte tan lleuger, lliure i amb un sabor tan suau.
MONELLA al contacte amb la calor aconsegueix fondre's, expandint així tota la seva energia explosiva als ingredients que l'envolten. Pizzes, focaccies farcides, empanades, lasanyes i verdures al forn estaran acompanyades per una nova i alhora coneguda frescor, delicadesa i enèrgica personalitat, d'aquesta nena murri que va venir per quedar-s'hi.
Formatge de color blanc marfil, escorça tancada i llisa. Quan el tallem té un aspecte regular amb presència de petits ulls i un color blanc. És un formatge humit, senyal de la seva frescor. En boca resulta agradable, i ens recorda a la llet de cabra d’una intensitat considerable. Per ser un formatge tendre el seu gust final ens recorda a un formatge més madurat.
És un formatge recuperat l'any 1982 de la comarca de la Garrotxa on es van començar a elaborar formatges basats en la tradició camperola de fer formatge a casa. De textura flonja, un salat lleuger i que dona com a resultat un formatge suau i mengívol, agradable per a molts amants del formatge Mínim de 30 dies amb un màxim de 40 dies Llet pasteuritzada de vaca , clorur, quall, ferments làctics i sal Pasta semi-dura, premsada, crosta natural.
Karmage - semicurat vegetal fermentat ecològic en format de 200gr. A base de tramús, anacards i ferments.
El formatge vegà semicurat amb reducció de vi blanc és el formatge vegetal VEGGIE KARMA amb un toc d'acidesa. Fem servir un vi blanc certificat vegà (sense clarificants d'origen animal) de raïm Chardonnay. Durant el procés de curació, que pot durar entre 5 i 8 setmanes, l'acidesa del vi es barreja amb la nostra base de sabor suau per a un resultat equilibrat.
• Ingredients: tramussos* (29%), anacards* (29%), beguda d'arròs* (aigua de font, arròs italià*, oli de llavors de gira-sol*, sal marina), oli de coco*, miso* (arròs *, koji, soja*, sal marina, aigua), nous* (1%), pebre rosa* (0,3%), llevat nutricional* (llevat*, farina d'arròs*, sal marina), ferments acidophilus.
Font de probiòtics. *procedent de l'agricultura ecològica
• Apte per a: intolerants a la lactosa, vegetarians, vegans, celíacs • Al·lèrgens: tramús, fruits secs, soja
(proporció de soja: 1,55%: soja residual del miso usat a la fermentació)
El Karmage amb nous VEGGIE KARMA és un formatge semicurat vegetal, artesanal, fermentat i ecològic. Sense gluten, raw i saludable. Font de proteïnes d'alta qualitat, greixos sal[...]