Iogurt natural de llet d’ovella ideal per dietes riques en calci i fins i tot per a intolerants a la lactosa de llet de vaca
Ingredients: Llet pasteuritzada i ferments làctics.
Presentació Envàs de plàstic de 2,5 kg . Caducitat: 28 dies.
Degustació: Destaca per la seva alta cremositat, dolçor, gust suau i la seva falta d’acidesa. Ideal per dietes riques en calci, i fins i tot per a intolerants a la lactosa de llet de vaca. La llet d’ovella aporta un 50% més de calci i un 30% més de fòsfor que la de vaca o cabra.
Informació nutricional (100 g): Valor Energètic (kcal): 88 Valor Energètic (kj): 366 Proteïnes (g): 4,8 Hidrats de Carboni (g): 3,3 dels quals sucres (g): 3,3 Greixos (g): 5,6 dels quals satu[...]
Ingredients: Beguda de soja* 80% (aigua, faves de soja* 10,8%), mànec* 12,4%, suc concentrat de poma*, midó de tapioca*, aroma natural de mànec*, ferments seleccionats, dels quals Bifidus i Lactobacillus acidophilus.