A més dels ferments propis del iogurt, també porta probiòtics (com el bífidus i l’acidofilus). Els probiòtics són bacteris molt beneficiosos per regular la flora intestinal, i també ajuden al nostre sistema immunològic. Aquests bacteris fermenten a una temperatura més baixa de manera que s’aconsegueix major cremositat i menys acidesa, alhora que es conserva millor l’aroma i el gust natural de la llet.
No conté llet en pols ni cap espessant ni aromatitzant: només llet fresca de les nostres vaques i molt de carinyo!
A més dels ferments propis del iogurt, també porta probiòtics (com el bífidus i l’acidofilus). Els probiòtics són bacteris molt beneficiosos per regular la flora intestinal, i també ajuden al nostre sistema immunològic. Aquests bacteris fermenten a una temperatura més baixa de manera que s’aconsegueix major cremositat i menys acidesa, alhora que es conserva millor l’aroma i el gust natural de la llet.
No conté llet en pols ni cap espessant ni aromatitzant: només llet fresca de les nostres vaques i molt de carinyo!
Ingredients Beguda de soja* 78% (aigua, grans de soja pelats* 9,2% (Frannça), sucre integral de canya no refinat*,polpa de llimona* 6%, aroma natural de llimona*, suc concentrat de llimona*, regulador de l'acidesa: citrat de calci, espessidor: pectina- farina de llavor de garrofa, ferments actius seleccionats dels quals Bífidus i Acidofilus.
Iogurt natural de llet d’ovella ideal per dietes riques en calci i fins i tot per a intolerants a la lactosa de llet de vaca
Ingredients: Llet pasteuritzada i ferments làctics.
Presentació Envàs de plàstic de 2,5 kg . Caducitat: 28 dies.
Degustació: Destaca per la seva alta cremositat, dolçor, gust suau i la seva falta d’acidesa. Ideal per dietes riques en calci, i fins i tot per a intolerants a la lactosa de llet de vaca. La llet d’ovella aporta un 50% més de calci i un 30% més de fòsfor que la de vaca o cabra.
Informació nutricional (100 g): Valor Energètic (kcal): 88 Valor Energètic (kj): 366 Proteïnes (g): 4,8 Hidrats de Carboni (g): 3,3 dels quals sucres (g): 3,3 Greixos (g): 5,6 dels quals satu[...]