A més dels ferments propis del iogurt, també porta probiòtics (com el bífidus i l’acidofilus). Els probiòtics són bacteris molt beneficiosos per regular la flora intestinal, i també ajuden al nostre sistema immunològic. Aquests bacteris fermenten a una temperatura més baixa de manera que s’aconsegueix major cremositat i menys acidesa, alhora que es conserva millor l’aroma i el gust natural de la llet.
No conté llet en pols ni cap espessant ni aromatitzant: només llet fresca de les nostres vaques i molt de carinyo!
A més dels ferments propis del iogurt, també porta probiòtics (com el bífidus i l’acidofilus). Els probiòtics són bacteris molt beneficiosos per regular la flora intestinal, i també ajuden al nostre sistema immunològic. Aquests bacteris fermenten a una temperatura més baixa de manera que s’aconsegueix major cremositat i menys acidesa, alhora que es conserva millor l’aroma i el gust natural de la llet.
No conté llet en pols ni cap espessant ni aromatitzant: només llet fresca de les nostres vaques i molt de carinyo!
Ingredients: Beguda de soja* 80% (aigua, faves de soja* 10,8%), mànec* 12,4%, suc concentrat de poma*, midó de tapioca*, aroma natural de mànec*, ferments seleccionats, dels quals Bifidus i Lactobacillus acidophilus.
Ingredients Beguda de soja* 78% (aigua, grans de soja pelats* 9,2% (Frannça), sucre integral de canya no refinat*,polpa de llimona* 6%, aroma natural de llimona*, suc concentrat de llimona*, regulador de l'acidesa: citrat de calci, espessidor: pectina- farina de llavor de garrofa, ferments actius seleccionats dels quals Bífidus i Acidofilus.