A més dels ferments propis del iogurt, també porta probiòtics (com el bífidus i l’acidofilus). Els probiòtics són bacteris molt beneficiosos per regular la flora intestinal, i també ajuden al nostre sistema immunològic. Aquests bacteris fermenten a una temperatura més baixa de manera que s’aconsegueix major cremositat i menys acidesa, alhora que es conserva millor l’aroma i el gust natural de la llet.
No conté llet en pols ni cap espessant ni aromatitzant: només llet fresca de les nostres vaques i molt de carinyo!
A més dels ferments propis del iogurt, també porta probiòtics (com el bífidus i l’acidofilus). Els probiòtics són bacteris molt beneficiosos per regular la flora intestinal, i també ajuden al nostre sistema immunològic. Aquests bacteris fermenten a una temperatura més baixa de manera que s’aconsegueix major cremositat i menys acidesa, alhora que es conserva millor l’aroma i el gust natural de la llet.
No conté llet en pols ni cap espessant ni aromatitzant: només llet fresca de les nostres vaques i molt de carinyo!
El iogurt de coco amb bífidus i lactobacillus de la marca Coco By Angela és un producte ecològic elaborat de manera artesanal a Catalunya, Espanya. Aquest iogurt, que no conté lactis, sucres afegits, conservants ni gluten, es presenta com una alternativa deliciosa i saludable. La seva textura és cremosa, semblant a la d'un iogurt grec, i ofereix un equilibri perfecte entre un toc dolç i una acidesa lleugera. Aquest producte és apte per a vegans i està enriquit amb probiòtics beneficiosos per a la salut. La seva versatilitat permet utilitzar-lo en diverses preparacions, com a acompanyant de granola o muesli per esmorzar, amb fruites fresques o melmelada com a postres o berenar, per espessir sopes, amanir amanides, o com a base per a postres vegans.