La Salsa Pesto Sesmans no té formatge, de manera que és vegetariana i vegana. És una de les salses més clàssiques per a les pastes, però també es pot combinar amb altres tipus de plats, com les verdures a la brasa. Es tracta d’una salsa molt clàssica i coneguda per tots.
Sense gluten, ou ni lactosa.
INGREDIENTS:Oli d’oliva*, aigua, alfàbrega* (21 %), pinyons*, vinagre de poma*, sal, midó de blat de moro*, farina de cigrons* i acidulant: àcid làctic.
Tomàquet fregit d'elaboració casolana amb hortalisses conreada a la Plana d'Urgell (Lleida). No procedeix de concentrat. Ingredients: Tomàquet *, ceba *, oli d'oliva verge extra *, concentrat de atzavara i sal marina.
Ingredients: tomaquet**, ceba**, sucre integral de canya*, sal marina, oli de oliva verge extra*. herbes aromatiques* i all*.** De cultiu biodinamic. * De cultiu ecològic
L’all negre és l’all blanc convencional després de patir un procés de fermentació natural. Aquest producte fa que la Salsa Allioli d’All Negre Veggie Sesmans tingui un sabor especial i únic; és la primera salsa ecològica d’aquest tipus que pots trobar al mercat.
Com la salsa allioli, aquesta es pot fer servir per acompanyar plats com verdures a la planxa o a la brasa, carns a la brasa, peixos i mariscs, i arròs negre o fideuà, entre molts altres plats.
INGREDIENTS:Aigua*, oli de gira-sol*, pasta d’all negre (6,2 %)*, oli d’oliva*, suc de llimona*, farina de cigró*, midó de blat de moro*, sal, agave* i mostassa en pols*.
Dolceta amb un punt picant, una salsa pels amants de les salses originals. La mostassa es cultiva fàcilment a les nostres terres de secà, com és que no la fem servir més? Nosaltres la combinem amb els codonys dels nostres marges, per donar-li el punt dolcet i l’acidesa justa, tot aportant-li aromes afruitats. Deixeu-vos seduir per aquesta salsa, familiar i original a la vegada!