La Salsa Calçots Ecològica Mediterraneum és una delícia tradicional de Tarragona, amb un gust suau a ametlla i un lleuger toc fumat. La seva textura perfecta la fa ideal per untar els calçots i també per combinar amb carns o amanides.
Ingredients: Tomàquet*, oli d'oliva verge extra*, pa ratllat integral*, tomàquet sec*, ametlla torrada*, avellana torrada*, all*, sal, pebre negre* i pebre vermell fumat. *Procedents de cultiu ecològic.
Tomàquet fregit d'elaboració casolana amb hortalisses conreada a la Plana d'Urgell (Lleida). No procedeix de concentrat. Ingredients: Tomàquet *, ceba *, oli d'oliva verge extra *, concentrat de atzavara i sal marina.
L’all negre és l’all blanc convencional després de patir un procés de fermentació natural. Aquest producte fa que la Salsa Allioli d’All Negre Veggie Sesmans tingui un sabor especial i únic; és la primera salsa ecològica d’aquest tipus que pots trobar al mercat.
Com la salsa allioli, aquesta es pot fer servir per acompanyar plats com verdures a la planxa o a la brasa, carns a la brasa, peixos i mariscs, i arròs negre o fideuà, entre molts altres plats.
INGREDIENTS:Aigua*, oli de gira-sol*, pasta d’all negre (6,2 %)*, oli d’oliva*, suc de llimona*, farina de cigró*, midó de blat de moro*, sal, agave* i mostassa en pols*.