Aquesta ratafia artesana ecològica està vestida només de plantes autòctones de Ponent, de l’edulcorant just (només 140g/litre provinents de most concentrat rectificat; no porta sucres refinats), de passió pel territori, de qualitat, de feina ben feta i d’un envàs retornable. Amb un gust suau i equilibrat que evoca un paisatge únic.
En Ramon, bon amic d’en Quim, elabora anualment un patxaran o licor d’aranyons excepcional. Aquest elixir, fins ara reservat al seu cercle més proper, ha captivat paladars durant anys gràcies al seu gust afruitat únic. Amb la intenció d’expandir aquest regal culinari a un públic més ampli, vam persuadir en Ramon per unir-se a la nostra iniciativa de producció.
Tanmateix, les limitacions pròpies de la recol·lecció silvestre d’aranyons, realitzada personalment, i la natura imprevisible, converteixen aquest producte en una edició limitada que s’esgota cada any més ràpidament degut a una demanda creixent.
Nyons, el resultat d’aquest esforç col·lectiu, és més que un patxaran o licor d’aranyons; és una oda aromàtica a la tradició i la natura. Amb la seva fragància afr[...]